Sayfa 355/1006 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Neden korkuyon o zaman,arada birde kelle paça oh mis,
    Bizim eve girmez onlar. Kokuyor diye hanım yapmıyorum kendim yaptım hiç bir şeye benzemedi. Mutfak koktu diye bir sürü fırça yedim.

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Tuncer Şengöz:

Büberin kilosu olmuş kırk milyon, emekli yedi buçuk milyar maaşla nasıl geçinsin diyen halkımıza 1 trilyon 375 milyar Lira bütçe açığının ne kadarlık bir büyüklük olduğunu anlatmak, deveyi hendek atlatmaktan daha zor.
    Büyük rakam,üstü örtülü odenege gitmiştir, Somali, Azerbaycan, afrika aklıma gelenler
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    ememli bağkurlu olanlar az pirimle emekli oldular.....memur emekli kesintisi daha fazla ......bu ayırımı yapmak lazım.....zamanında yapılan yanlışlar şimi ceremesi çekiliyor......
    ssk'dan 10.500 günle yüksek prim ödeyerek emekli olanı da biliyoruz. 2-3 sene önce emekli maaşı 4-5 asgari ücret civarında idi. Şimdi o makas epey kapandı. 3600 günlerle emekli olanlar-eyt'liler falan sisteme girince diğerleri de mağdur oldu. Memur emeklisinin maaşı standarttır. Mesleğe başlangıç maaşı ile emekli maaşı denk oluyordu. Misal 9-1 bir öğretmenin ek derssiz eline geçen maaşın az bir eksiği 25 yıl hizmet ile emekli olmuş bir öğretmenin maaşı oluyordu. Seyyanen yapılan zam yaklaşık 12bin tl bir fark oluşturuyor şimdi. Bu tarafta da mağduriyet var.
    Emekli olmak-emekli maaşı ile hayat idame ettirmek olayı artık kalkmaya başladı. Vatandaş olarak bes vs gibi yatırım araçlarına başvurup kendimizi garantiye almamız bekleniyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bizim eve girmez onlar. Kokuyor diye hanım yapmıyorum kendim yaptım hiç bir şeye benzemedi. Mutfak koktu diye bir sürü fırça yedim.
    Para Musluğuju kis abi,anlayamadım, mutfakta koku olucak tabi,,yoksa iş şiddete dönerse sıkıntı..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

sn mavsar ,

benim önümdeki simülasyon bu ,
    1-2 gün takip etmek gerek tahtayı daha önce oyun böyle işlemiş.
    Şimdi durum değerlendirmesini yaparken o zamanki mal dağılımı ile bugunkü aynımı bilemiyoruz hem yerli hem yabancı bazında,
    şartlar ogun nasıl bugun nasıl oda ayrı tabi bu yüzden diyorum 1-2 gün takip edip durum değerlendirmesi öyle yapılmalı.
    çünkü 2 yönlü oyun oynaya bilirler bu olumsuz haberle birileri malı toplar tak temettü haberi gelir aşağıdan mal satanlar yukardan mal almaya başlar durdurma tarihleri genellikle temettü açıkladığı tarihler.
    kendi seneryom bu ona göre hareket edicem.kolay gelsin
    sn mavsar,

nasıl seneryomuz iyi işliyor.
    haberin geldiği gün 128-111 yazanlar vardı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Tcell'i önemsemiyorum.
    Kchol'ü kontrol ediyor, 160 altına salmıyor. Belki orada bir gevşeme olursa diye bekliyorum. Malum ben short pozisyondayım.
    Trcell ve koç tahtaları ile piyasayı tutup banka ve ulaşımda düzeltme yapıyor ama fazla aşağı gitme isteği şimdilik gözükmüyor seans hareketinden ziyade kapanışlar önemli bana göre
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi sana özelden sordum. Pınar süt ve et in bilançoda gayrimenkul ve arsa vs 2022 değerlemeye göre çıkmış şimdi ki değerlemede oradan mutlaka ekstra kar gelir diye düşünüyorum sen baktın mı.
    Ona bir ara bakayım ama karışık bir şirket.

Goodyear arazisi güzel gibi, İzmit içinde Sakarya'da da var. Avrupa'da bazı tesislerini kapatıyormuş. Onu incelemek lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. ak ve koç bank saatlikte tamam mı devam mı bölgelerindeler bakalım neye karar verecekler.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 355/1006 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •