Sayfa 356/1006 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Forbes, dünyanın en zengin 500 insanının yer aldığı Forbes 500 listesini yayınladı.

Geçtiğimiz yıl Türkiye'nin en zengin insanı olan SASA'nın (#sasa) patronu İbrahim Erdemoğlu, bir yıl içerisinde servetinin yarısını kaybedip liderlik koltuğunu Murat Ülker'e bıraktı.

200 milyon dolara şirket aldı...

yalandan borsada şişirdi oldu sana Türkiyenin en zengini...

seneye ilk onu bile rüyasında görür...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Tifil abi ne diyorsun senin kaat okur mu bugün?
    düşe kalka okuyacak, ama artık sekerb bakıyorum endekse göre çok düşmüştü şimdi geri alma çabasında bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3. Millet takılmış bofanın geçen aldığını satacağına o mal belki fon tarafından alınmıştır belki endekse oyuncu çekmek için teknik bir bölgeden badem spor alımıdır bilemiyoruz.Ama 2 gün bofa hareketleri aynı oyun düzeneğinin değil kademe dolduruluyor bir hazırlık mevcut bu yüzden kapanışlara bakılmalı diyorum.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Metal iş sendikası grev kararı almıştı.Bununla ilgili şirketlere dikkat etmek lazım.2 gündür gereksiz pozitifler

Şimdi de tedarikçi grev uyarısı yaptı!
    Metal işkolunda devam eden ücret pazarlığı, ana sanayi ile tedarikçinin de arasını açtı.

https://www.ekonomim.com/ekonomi/sim...-haberi-725021
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. ISCTR'de haber ile atladım az zarar ile çıktım.

Herif alcı gelince veriyor, satıcı çoğalınca alıp bir de üzerine kendi rapor yazıyor.

KAP haberi ile kazanmak çok zor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    adam çok hassas çalışıyor

ilk hareket sonrası Hafif holdingleri verdi ..nerdeyse aynı oranda banka aldı

kalemi masa üstünde dik dengede tutuyor

amaç şimdilik 8000 üstü

kabul etmek lazım marifetliler ..kalite mühendislik

7.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    düşe kalka okuyacak, ama artık sekerb bakıyorum endekse göre çok düşmüştü şimdi geri alma çabasında bence
    Ooo maasallah. Bereketli olsun

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ona bir ara bakayım ama karışık bir şirket.

Goodyear arazisi güzel gibi, İzmit içinde Sakarya'da da var. Avrupa'da bazı tesislerini kapatıyormuş. Onu incelemek lazım.
    Sıkıntı li hocam,diimde,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 356/1006 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •