Sayfa 222/418 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon
Arama sonucu : 3341 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    O dediğin şirketi 2022 yılında doholun karelin hisselerini aldığı gün kurdu ş….r
    Ne ********lere rast geldik borsa yüzde 2 nin üzerinde çıktı Karel düşüyor Allah bunların belasını versin 1 yılda iki sefer bedelli yaptınız bu bedellilere katıldık bizden daha ne istiyorsunuz ******** *** kuruları

2.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Ne ********lere rast geldik borsa yüzde 2 nin üzerinde çıktı Karel düşüyor Allah bunların belasını versin 1 yılda iki sefer bedelli yaptınız bu bedellilere katıldık bizden daha ne istiyorsunuz ******** *** kuruları
    Bu düşüşün ardından yangınla ilgili bir olumsuz kap gelmesi muhtemel içerden haber alan pic kuruları var çünkükü

3. Bu endekste eksi olması normal değil, eğer gerçekten öyle bir durum olursa topluca SPK'ya başvurulur, çiftlik deği burası.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bu endekste eksi olması normal değil, eğer gerçekten öyle bir durum olursa topluca SPK'ya başvurulur, çiftlik deği burası.
    Vursan neolur spk ya spk değilmi onlarca şirketi halka arzlarına onay veren kurum tuz kokarmı tuz koktu artık karelde lanet olsun bunlara

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bu endekste eksi olması normal değil, eğer gerçekten öyle bir durum olursa topluca SPK'ya başvurulur, çiftlik deği burası.
    ne zaman normal olduki bawer hocam bu fiyatlamanın tahtacı ile alakası yok şirkette gerçekten işler yolunda değil

6. hiç bir şey yapmayıp parayı hesapta bıraksaydım 1,5 senede hiç olmasa para kaybetmezdim bu nedir böyle ya

7.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Bu düşüşün ardından yangınla ilgili bir olumsuz kap gelmesi muhtemel içerden haber alan pic kuruları var çünkükü
    ortak sakin olmalısın..şirkete güven biraz daha şans ver...

8.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    hiç bir şey yapmayıp parayı hesapta bıraksaydım 1,5 senede hiç olmasa para kaybetmezdim bu nedir böyle ya
    Ortak bazen para kazanmak sancılı olur....gerçekten inanıyor musun karelin ederi buralar....bunlar az çakal değil nerede mal toplanır nerede mal satılır çok iyi biliyorlar....Baskı varsa o hisse tam toplanma yeridir orada para kazanmayı bir müddet unutacaksın...Bende teknoloji şirketi ayrıca link ve pkart var uçuyor ama karelin tahtacısı malesef sıkıntılı aynı şekilde baskıyı dmsasda da yaşıyorum yapacak birşey yok...

Sayfa 222/418 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •