Sayfa 383/501 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483 ... SonSon
Arama sonucu : 4002 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

1. Dolar bazında yatırım yapıp 15 yıl sonra tl bazında hesap yaparsan bir yerde yanlış vardır doğru hesap doğru zaman kazanmak için yeterli bence hareket zamanı geldi sanki.

2. Tencerenin dibine sıyırdı gibi kazanın dibine saldırırsa 7 den sonrası tek başına koşar.

Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Dolar bazında yatırım yapıp 15 yıl sonra tl bazında hesap yaparsan bir yerde yanlış vardır doğru hesap doğru zaman kazanmak için yeterli bence hareket zamanı geldi sanki.
    Istersen meksika pezosu yatirim yapip 15 yil sonra libya dinarıyla hesap yap netice değişmiyor.

Hisse 2 dolardan 8 sente inmiş.
    Cez buraya 2 dolar yatirmiş, 15 yil sonra 15sent geri alabiliyor.

Dünyadaki tüm yatirim enstrümanlarını falan geçtim, 2 dolari Ziraat bankasina faize koysa 15 yilda , yillik %3 faizle bugün 3 dolari olurdu.

4. Beni umutlandıranda bu cez paramı isterim paramı isterim derse patron hakim ortak konumuna yükselir aralarında nasıl bi hisse devri olur bilmem.

Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Beni umutlandıranda bu cez paramı isterim paramı isterim derse patron hakim ortak konumuna yükselir aralarında nasıl bi hisse devri olur bilmem.
    Benim de öyle bir beklentim vardı bir zamanlar ama bu .... soylarının bir dediği bir dediğini tutmadığı için artık takılmıyorum.

Cez'e hisse devrinde gereken yerleri gördüler ve çağrı muafiyeti aldılar.
    Akcez halka açık da degil üstelik. Satarken ikisi birlikte satacaklardı, sonra akkök vazgeçti,cez sattı.

Şimdi akenerjiyi de tek tek ayrı kişilere satarlarsa yine çağrı muafiyetinden yırtabilirler. Kanunun arkasından dolaşmak gayet mümkün. O zaman da isterse hisse başı 10 dolara satış olsun, bize faydası olmaz

6.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    Istersen meksika pezosu yatirim yapip 15 yil sonra libya dinarıyla hesap yap netice değişmiyor.

Hisse 2 dolardan 8 sente inmiş.
    Cez buraya 2 dolar yatirmiş, 15 yil sonra 15sent geri alabiliyor.

Dünyadaki tüm yatirim enstrümanlarını falan geçtim, 2 dolari Ziraat bankasina faize koysa 15 yilda , yillik %3 faizle bugün 3 dolari olurdu.
    İspanyol emin misin 2 dolar olduğuna ???

Alıntı Originally Posted by bulutafeg Yazıyı Oku
    İspanyol emin misin 2 dolar olduğuna ???
    Otur hesapla. Hisse bedelli yapti sonra

Sayfa 383/501 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •