Nereye el atsam kurutuyorum !! HDA dediler inceledim '' ula sen neden bunu göremedin '' diyerek el attım. Tam 1 haftada belini düzeltemedi.
CPU dediniz, Aktifinmiş... çekinerek accık ucundan alayım dedim , ertesi gün %1 anaparadan ısırdı kopardı. Borsa güya yükseliyor ve bu fonlarda borsadan nasipleniyor.
Benim anladığım; parasını kendi değerlendiremeyenlerin ( esnaf kafası olmayan) çarpılması amaçlı , işsiz kalan iktisat mezunlarına ekmek kapısı açmak için portföy şirketleri kurulmuş ve abidik gubidik işlerle vatandaştan adeta aidat alır gibi geçiniyorlar. Tıpkı , bina-site yöneticilik şirketleri, temizlik - güvenlik şirketleri vb.
Sözün özü, vatandaş birbirini besliyor.
Düşüşler alım fırsatıdır. Seçim üzeri batık ekonomide pembe tablo çizecekler.
Göz boyama işleri..Ayriyeten bu sene borsa yılı onu da şimdiden söyleyeyim. Tek engel dünkü olaydan sonra 30 milletvekili istifası ile sine-i millete dönülmesidir. Keşke yapsalar tüm varlığımı kaybedeciğimi bilsem bile isterim. Ülkede hukuk oldu guguk..
Fonun tamamından alınıyor. Kardan değil. Fonun brütünden.
9-Fon Yönetim Ücreti Nedir? Fonun yönetimi karşılığında ödenen ücrettir. Fon yönetim ücreti her gün için fon toplam değerinin belirli bir oranı olarak hesaplanmaktadır ve aylık olarak fonun içinden tahsil edilmektedir. Fon yönetim ücreti oranlarına fon izahnamelerinde yer verilmektedir.
aynen katılıyorum. hatta daha ileri gideyim, yarın %50 bist ve %50 nasdaq alım girenler kısa vadede güzel kar yazmazsa, şahsen benim için büyük süpriz olur. faiz indirimleri kapıda. şimdi para kazanma zamanı egzotik fonlarla fantezi yapma zamanı değil. onu bist 12k olunca denersiniz yok arbitraj, yok temettü ödeyen, yok dengesiz agresif: ))
Bakalım şimşek bize ne çakacak.
https://www.birgun.net/haber/mehmet-...tecegiz-502923
Verginin tabanını büyüteceğiz. Yani şu anda verginin hakkıyla alınmadığı alanlarda çaba göstereceğiz. Şu anda harıl harıl çalışmalar var.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
Yer İmleri