Sayfa 56/829 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 6632 madde; 441 - 448 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. Maziye gidiyorum sessizce....
    Brisa , burce , egeen , Konya , kartn... çooook küçük yatırımcı yediler bekleyen üç- beş küçük yatırımcıda bunlardan yeme fırsatı oldu, ama öyle 1-2 hafta 1-2 sene değil epeyce... ozaman beklemeyenler kağıtlar yolunu aldıktan beklentiler gerçekleştikten sonra girip ( tepeden) şimdi hala bekliyorlar...
    Yatırımcılık bu işte ; beklersin ama doğru yerde ( doğru fiyat ve hissede) , ama yanlış yerde...
    Allah herkese doğru yerde beklemeyi nasip etsin...
    Yrd.

2. [IMG][/IMG]
    öncelikle 8180 üzerinde kapanışa ihtiyaç var......endeks 107 bin ..halen 8150 de yoğun baskı var......bakalım ne çıkacak şapkadan....

3. [IMG][/IMG],
    T-2 takas durumumuz.....

4. Amin inşaALLAH..!
     Alıntı Originally Posted by Beydaspor Yazıyı Oku
    Maziye gidiyorum sessizce....
    Brisa , burce , egeen , Konya , kartn... çooook küçük yatırımcı yediler bekleyen üç- beş küçük yatırımcıda bunlardan yeme fırsatı oldu, ama öyle 1-2 hafta 1-2 sene değil epeyce... ozaman beklemeyenler kağıtlar yolunu aldıktan beklentiler gerçekleştikten sonra girip ( tepeden) şimdi hala bekliyorlar...
    Yatırımcılık bu işte ; beklersin ama doğru yerde ( doğru fiyat ve hissede) , ama yanlış yerde...
    Allah herkese doğru yerde beklemeyi nasip etsin...
    Yrd.

5.  Alıntı Originally Posted by exmarine Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]
    öncelikle 8180 üzerinde kapanışa ihtiyaç var......endeks 107 bin ..halen 8150 de yoğun baskı var......bakalım ne çıkacak şapkadan....
    ABİ sen bu işi biliyon 82.20 gördü...ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Behçet Kurt Yazıyı Oku
    ABİ sen bu işi biliyon 82.20 gördü...ytd
    sadee attım tuttu

7. Hadi bakalım...

8. bi arkadaşda alanı satanı atsa.....bugün bu tahtaya kim vrmiş anlardık

Sayfa 56/829 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız