Sayfa 238/1015 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    şortçular...

eğeremse bugün 100 endeks... 897--897500 e gelir ordan satıcılar yakalarsa... iyi bir maliyetimiz olur

yanlız bugün spotta babalar satış tarafında değil... genelde sabahtan ellerini belli ederlerdi... bugün pusudalarmı bilmiyorum

takipteyiz
    Babalar derken benden bahsediyorsun sanırım ben düşeceğini düşünsemde mal vermiyorum kağıt değişimi yapıyorum

yaw bunu yazıcam mesela EGGÜB var. Hisse hiçbir şey yapmamış. Elinde olan bilse ki endeks çökecek yine bir lot vermez yani.

Bazı tahtacılar çok terste kaldı acayip kıvranıyorlar zorlanıyorlar. İşleri zor.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    walla aynen öyle oldu sindo, daha sık yorum yap forum faydalansın.. ama öyle şurayı kırarsa burayı kırmazsa falan gibi klasik yuvarlak laflar değil, böyle net yorumlar bekliyor ahali

ben yukarı yapar diye bekliyorum dünden beri
    Karakemal ben sizler kadar teknik konulardan anlamam salladığım içinde takip edenim çok
    kendim gerek saatlik,240,günlük,haftalık olarak kurduğum oyun düzeneğinde gerek formasyonlarda gerek terste kalırsam stoploslamalarda uyguluyorum ama buraya yazdığım zaman destek ve dirençler üzerinden yorumlamak zorundasın çünkü kendi maliyetim haricinde kimsenin maliyetini bilmem , stoplos olayını farklı kullananlar var ben kendi görüşümü pylaşırım bantlar üzerinden insanlar kendi grafları ile karşılaştırır.Bu topikte varmı 2.48-2.50 dip buradan yukarı kademeli mal almaya başladım diye analiz eden yok ama insanlar burada laf çakmak için işine gelen yerleri cımbızlıyıp önüme koyuyor şimdi senin yaptığın gibi , ben senin iddia ettiklerini takip edenler için belirttiğimi bir kez daha yazma gereği duydum.
    yoksa ben stratejimi yapar oyunumu oynarım .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Tamam da sayın Manif dün sosyal medya çoğunluk düşüş beklerken bu iş onlar beklerken olur mu? Hacim az kaldı.

Bu arada F-16 haberinin en çok yarayacağı hisse 3 gündür hiç bir şey yapmadı.
    Hocam haklısınız. Ben erken ön alıp şort açarak bugüne kadar geldik.
    Bence endeks şu anda fahiş fiyatlanıyor ama sonunda fahişe olacak.
    İzleyelim, görelim.

4. Hala aynı yerlerde. Satış seviyeleri de 10,250 10,300 civarlarına yükseldi.

5.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    İzleyelim, görelim.
    SHORT işine bir şey demem ama dikkatli olun kaldıraç falan bitirirler. Sizlerin tarzı farklı o yüzden fazla karşı yazı yazmak istemiyorum. Sonuçta ben yanılırsam mal elimde kalır kazanana kadar satmam.Kredi kaldıraç kullanmam. Sizin durumlar öyle değil sizleri yanıltırsam bu üzer beni.İşleriniz rast gitsin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    İzleyelim, görelim.
    Asıl bar 4 bari olacak gibin. Bir de Mert abi bugün uğrar bence

7. Vobun gelmiş geçmiş en iyi daytradecisi olarak babalara geldik. Herif benim şort olmamı bekliyor ondan ortam biraz gergin, eccük daha sabır tepeyi işaretleyince yazıcam
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Karakemal ben sizler kadar teknik konulardan anlamam salladığım içinde takip edenim çok
    kendim gerek saatlik,240,günlük,haftalık olarak kurduğum oyun düzeneğinde gerek formasyonlarda gerek terste kalırsam stoploslamalarda uyguluyorum ama buraya yazdığım zaman destek ve dirençler üzerinden yorumlamak zorundasın çünkü kendi maliyetim haricinde kimsenin maliyetini bilmem , stoplos olayını farklı kullananlar var ben kendi görüşümü pylaşırım bantlar üzerinden insanlar kendi grafları ile karşılaştırır.Bu topikte varmı 2.48-2.50 dip buradan yukarı kademeli mal almaya başladım diye analiz eden yok ama insanlar burada laf çakmak için işine gelen yerleri cımbızlıyıp önüme koyuyor şimdi senin yaptığın gibi , ben senin iddia ettiklerini takip edenler için belirttiğimi bir kez daha yazma gereği duydum.
    yoksa ben stratejimi yapar oyunumu oynarım .
    ulan zirzop konuşma bitince satış gelir dedin, hani nerde satış ? laf salatası yapma şimdi

dolarlı 2.92 dirençmiş, kıramazmış bugün- onu da görücez kapanışta.. bilirsen aferin diycem sana

Sayfa 238/1015 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •