Bir müjde de ben vereyim ziraat combo kart ile zorunlu trafik sigorta ödemesi taksit yapıyordu. Hatta sigortacı 3 taksit mi 6 taksit mi yapıyor diye söylemişti. Babama online hesap açtırdım taksit yapalım diye. Girdim taksit seçeneği var ama kapalı. Taksiti kapatmışlar seçimden sonra tümüyle bununla ilgili birşeyler olur. Ama duam kabul oldu. En çok vizzik sesi onlardan çıkar.
Bu zeytin güzel olunca dayanmıyor peynir ekmek gibi gidiyor. Bir önceki ay aldık arkadaşa sadece hanımı 4 paket zeytin yemiş ona da aldım dün gece götürdü zeytini. Salçanin raf ömrü de 2 sene biz son kullanma tarihi geçtikten sonra 2 sene sonra kullandık bozulmadı kaliteli salça bozulmaz kanısına vardık. Öncü biber salçasıydi.
Ayhan başkan bundan sonra kolay kolay bizde yemek yemez zehirlenirim diye. Onun bünye hassas cırcır olur hemen.
Ayhan başkan benim her şeyime şahit. Evet geçen sene düğün yapacak durumun bile yoktu. Jel akü alacak gücüm de yoktu. Nakit avans çektim 100-150 bin tam bilmiyorum ful limit kadar. Bunun %70 ine dolar altın 30-40 bin de borsada al sat. O zamanlarda işim de rast gitti günlük 1000-2500 aldım o 30-40 bin ile. O borcu kapattık düğünü yaptık lüks olmasa da kız da çalışti. Oğlanın biriken parayı da araba aldık 100 bin borç ile 335 bine aldık.
Benim eşim hem eve hem bana bakıyor ben çoğu zaman 1 yaşında ki bebek gibiyim. Bazen gece rahatsız olurum eşimi uyandırırım. Akp döneminden bu yana hep stok yaparım miadina göre yıllık iki yıllık alır geçerim. Şimdi ise asıl amaç stok değil eşime zaman kalsın. Eşim şuan günlük kitap okuyor kurslara günlere gidiyor. Bu benim en büyük kazancım. Kadın sosyal medyada benden iyi. Çok gelişti. Ona zaman kalınca.
Borsaya bırakınca sudan çıkmış balığa döndüm o tadan en az bir iki emekli maaşı alıyorduk. Orayı bırakınca eski cesaretim de yok benim olmayan parayla borsa yapıp zarar edersem altından kalkmak diye. Ama yaza doğru sonbahara kadar param olursa borsaya girmeyi düşünüyorum şuan Kredi kartını hatırayı ödeyelim yeter. Oğlan da yaza kadar maaş almayacağı gibi. Borcu var arabanın.
Desidero abiye de attım borsada günlük ekstreyi. Geçenlerde mobius ile gece iddiaya girdik kabul etmedi bu kadar hacim olmaz zarar etmişsindir diye. İddiayı kazandım o engelli çocuğa yardım edecem sözü verdi. Şuan param olsa da borsada enerjim hiç yok günlükleri 2-3 milyon hacim yapan ben 100-200 bini yapamaz oldum son zamanlarda. Bundan dolayı da bıraktım araba aldık.
Yer İmleri