Originally Posted by ASAP_ Allah çalışanların yakınlarına sabır versin. Çok fena görüntüler... https://twitter.com/bahadir_ozgr/sta...89381738918241 Son dakika olarak ilk verildiğinde yetkili olduğunu tahmin ettiğim biri Toprak altında kalanların olabileceğinden bahsetti ..sayı bilinmemekle beraber Yine dram var ..umarım fazla kimse yoktur allah sabır versin ailelerine
Originally Posted by ayhan53 Sahada kim varsa malesef ölmüştür. Başkanım; toprak, kaya ne varsa sıvı gibi akıyor... Sadece madende değil, çalışma alanında ne varsa almış gitmiş. Çok zor...
Originally Posted by *Bozkurt Benim şortlar dehşet ötesi kar yazmaya başladı puhahhhahhss hellal Reisim büyüksün
Originally Posted by çıtak Biyerlerde bi 977700 gördüydüm 🤣🤣 Bu değil, bu değil... bu bizim köydende değili biliyormusunuz siz 🤣😁😂😂😂
Originally Posted by *Bozkurt Tohatlı abi ons mu lönklesek hazır düşmüşken fırsattan istifade elim bir gidip geliyor çok ezdiler gümüşü.......
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Originally Posted by Ayasofya 2005 Bozkurt reisim herhalde sürü ile kuzu kesecek bize. Maşallah Bozkurt reisim sürü satın almış diye haber geldi ..sen sofrayı hazırla kuzular yolda
Originally Posted by çıtak Bu değil, bu değil... bu bizim köydende değili biliyormusunuz siz 🤣😁😂😂😂 Benim uzmanlık alanım o.
Originally Posted by bahriyeli puhahhhahhss hellal Reisim büyüksün Sonunda bulduk ama tepeyi Bahriyeli abi herif şemsiyeyi de socar mı
Hamdım Piştim Yandım
Forum Rules
Yer İmleri