Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
Rygyo nun cstı geslerde urettigi elektrik 2023 yılında 39.000.000 kwh olmuş.

Bu elektrik hangi tarifeden satılıyor bilmiyorum ama ticarethane tarifesinden satılıyorsa 2023 ticarethane tarifesi düşük tüketim için 3,60 yüksek tüketim için 4.40 Türk lirası ortalama alırsak 4 TL dersek 150 ile 160 milyon TL civarında bir gelir demek Sanayi tarifesi olursa tabii ki bu miktar çok daha yüksek

Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu elektrik üretimi konusunda şirket fena halde yalan söylüyor, artık bu tescillendi. buradaki beyefendi 2023 yılında 39milyon kwsaat derken, sitedeki grafikler öyle demiyor. bugüne dek 112 milyon kwsaat üretim yapılmış, bu üretim de efendim şu kadar ağacın yaptığı işe denk geliyormuş (ne tür bir ağaç acaba? erik ağacı mı kavak ağacı mı nedir), şu kadar karbon emisyonu sağlıyormuş vs. yahu kaç tl'lik üretim yaptın, onu da göstersene grafiklerinde, bana ne senin kaç ağacın işini yaptığından, ha de ki yatırımcına, ben bu ges 'lerden para kazanmayı amaçlamıyorum, öyle çevreci takılmak için yapıyorum, onu bile desen yalan söyleme bari, bugüne kadarki toplam üretim olan 112 milyondan geçmiş yılları çıkarınca 70+ milyon kwsaat kalıyor geriye. bu işte kesin bir çapanoğlu var.

bu arada, grafiklerin olduğu sitede bile hala en son kasım 2023 değerleri var, yıl olmuş 2024 şubat sonu, o sayfayı bile doğru dürüst güncellemiyorlar. 2023 aralık ve 2024' ocak üretimleri yok bu toplam 112 milyon kwsaat içinde.

rygyo'nun ürettiği elektrikle ne kadar ağacın işini yaptığını övünerek anlatan rysas sayfası: https://www.reysas.com/green-logistics-project