FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
%80 nakit , kaldı %20![]()
sn rosense,
Burada daha önce belirttiğim seneryom var 2023 sonuna doğru info üzerinden fonların ellerindeki malın bir bölümü bir kısım yabancıya teslim edildi Şimşeğin göreve gelmesiyle ha bu momentum yaratmak için bize Yabancı olarak gösterilmişte olabilir.Çünkü yabancı takasının Qnb ve 2 tahtadan dolayı güncellemesi gerek o topa girmiyorlar elleri belli olacak diye.Burada bir ara koç tahtalarını alıyorlar diye konuşmuştuk bu lotlar onlardan şimdi biraz yatırım fonları karşılıyor.Ben piyasaya takaslarda görüldüğü gibi gerçek yabancının girdiğine inanmıyorum büyük tahtalara yabancı görünümlü sistem badem spor girişleri olarak görüyorum çünkü şirketler hakkında net bilgiyi varlık fonu ve bunlara yakın oyuncular bilir , bunuda çoktan beri tahtalarda uyguluyorlar.
ha bu benim düşüncelerim takip açım herkesin kendi seneryosudur.
FORMASYON AVCISI 53
bu havada burası sessiz sakin neden acaba?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Badem spor bankaları daha önceden aldılar yabancı görünümlüler ,gerçek yabancıya çakacaklardı ama olmadı Swap lar nisan mayısta açılacak dı yalnız dolardaki oynaklık yeteri kadar rezerv olmamasından dolayı ertelendi diye duyduk nereye Temmuz Agustos , piyasada dikkat etmek gerekli yatay sıkıcı bir zaman dilimine girmiş olabiliriz.
Bugun borsa ile cds,tahvil faizleri,dolar da bu harekete uysaydı bana biraz daha inandırıcı gelirdi , bakalım 1-2 gün içinde oralarda bir değişme olacak mı.Şahsım adına acele edecek bir durum yok altın,bıtcoin,fon lar çalışıyor maşallah burada zamanı bekleyecez duruma göre trade ederim.
FORMASYON AVCISI 53
Yer İmleri