Sayfa 396/1004 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Banka ve holding ile tutup diğerlerinde mal veriyor şu ana kadar
    %70 nakite döndüm şu ana kadar
    kaldı %30 . kalan pırasaları en geç Cuma gününe kadar vermiş olurum
    haftaya full %100 kurusoğana geçeceğim

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Banka ve holding ile tutup diğerlerinde mal veriyor şu ana kadar
    Aynen ekip aynı alan satan bölümde bofa garanti - hcbc -ziraat- unlü bunlar da yabancı gözüken yerli milli önceden haberi olanlar Mehmet Aşçıoğlunu dinledim youtube bir dinle ilk 5 dk sını birlerinin çok önceden haberi varmış diyor
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Aynen ekip aynı alan satan bölümde bofa garanti - hcbc -ziraat- unlü bunlar da yabancı gözüken yerli milli önceden haberi olanlar Mehmet Aşçıoğlunu dinledim youtube bir dinle ilk 5 dk sını birlerinin çok önceden haberi varmış diyor
    Severim Mehmet bey i. İzlemedim son yorumunu bakarım şimdi

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Yazınıza istiden katkıda bulunmak adına
    KCHOL Citibank tahtanın içinden geçmiş bir durum hasıl olmuş gerçi malı şimdilik.
    Piyasa malı karşıladı.
    Citibank'n satışının devamı gelmesse sıkıntı yok ama...

sn rosense,

Burada daha önce belirttiğim seneryom var 2023 sonuna doğru info üzerinden fonların ellerindeki malın bir bölümü bir kısım yabancıya teslim edildi Şimşeğin göreve gelmesiyle ha bu momentum yaratmak için bize Yabancı olarak gösterilmişte olabilir.Çünkü yabancı takasının Qnb ve 2 tahtadan dolayı güncellemesi gerek o topa girmiyorlar elleri belli olacak diye.Burada bir ara koç tahtalarını alıyorlar diye konuşmuştuk bu lotlar onlardan şimdi biraz yatırım fonları karşılıyor.Ben piyasaya takaslarda görüldüğü gibi gerçek yabancının girdiğine inanmıyorum büyük tahtalara yabancı görünümlü sistem badem spor girişleri olarak görüyorum çünkü şirketler hakkında net bilgiyi varlık fonu ve bunlara yakın oyuncular bilir , bunuda çoktan beri tahtalarda uyguluyorlar.
    ha bu benim düşüncelerim takip açım herkesin kendi seneryosudur.
    FORMASYON AVCISI 53

5. bu havada burası sessiz sakin neden acaba?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    bu havada burası sessiz sakin neden acaba?
    bir kaç tur gömebilir. şimdiden yasını tutuyoruz.

7. Badem spor bankaları daha önceden aldılar yabancı görünümlüler ,gerçek yabancıya çakacaklardı ama olmadı Swap lar nisan mayısta açılacak dı yalnız dolardaki oynaklık yeteri kadar rezerv olmamasından dolayı ertelendi diye duyduk nereye Temmuz Agustos , piyasada dikkat etmek gerekli yatay sıkıcı bir zaman dilimine girmiş olabiliriz.
    Bugun borsa ile cds,tahvil faizleri,dolar da bu harekete uysaydı bana biraz daha inandırıcı gelirdi , bakalım 1-2 gün içinde oralarda bir değişme olacak mı.Şahsım adına acele edecek bir durum yok altın,bıtcoin,fon lar çalışıyor maşallah burada zamanı bekleyecez duruma göre trade ederim.
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 396/1004 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •