Alıntı Originally Posted by ekima Yazıyı Oku
Müşteri temsilcisini arayıp zermeramda 1 etap satılmayan kaç daire var diye soran oldumu yılbaşından buyana satılan daire olmuştur mutlaka birde paraya ihtiyacı olursa holdingden ve imaj makina ile selvadan faizsiz para transferi yaparlar karsiliginda daire satar adese onlara yatırım amaçlı denir bunlardan herşey beklenir
Satilmayan değil satılan kaç tane diye sormak lazım. Ben sadece 62 adet daireyi yıllar önce davalık oldukları tapu sahiplerine devrettiklerini biliyorum. Onların parası zaten yıllar önce alınmış, bu vatandaşlar mağdur edilmişti. Bunlar haricinde satılanlar bir elin parmaklarını gecmemistir. Konut kredisi faiz oranları, toplam konut satış rakamları, bunların kirli mazileri malum... Uzmanlar bangır bangır bağırıyor sakın ev araba almayın değeri düşecek diye. Kim gidip de o evlere 4-5 mio para bağlar? Alacak olan da onlarca proje varken neden bunlardan alsın? Sonuç olarak, konjonktür değişikliğini bekleyecekler mecburen.

Loras borç para verecek olsa kendisi kasasında 1 milyar TL varken bedelli yapmazdı. Imas, Selva ise kendi yaşlarında kavrulan firmalar, onlardan hayır gelmez.

Mercan evler, otel genişletme, arasta AVM için pamuk eller cebe diyecekler seve seve. Ben üşenmedim spkya şimdiden yazdım, 1 saat kadar önce, bu bedelli talebine onay verme diye. Standart matbu cevap gelecek biliyorum ama biz yine de iş işten geçmeden birşeyler yapmış olalım.