Kekocan varmı sende megmt!!!
Kekocan varmı sende megmt!!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
hayır yok dostum...bir inşaat sürecine katılma sözü vermiştim ...onu yerine getirebilmek için elimdeki hisselerin hepsini satmıştım (kocaer ve berkosan hariç )...bazılarını içim yana yana satmak zorunda kaldım...söz vermemiş olsaydım kesinlikle megmt i tutacaktım...tabi düşüncelerimiz bir hissenin elimde olup olmaması ile değişmez...fikrim neyse odur...bu hisse hakkında söylediklerim zaten bir kaç sayfa ötededir...şu anda megmt hissesi 48,42 ve %9,35 primlidir..tavan yapmasına da az bir miktar kalmıştır..neden megmt konusunda ise zaten gerekli yorumları yapmıştım...gerisi de yatırımcının kararına kalmıştı...ha ilk aldığımda beni takip eden dostlarım her zaman ki gibi benden çok daha ucuza mal alabildiler...bu hissede kademeli alışları uygun gördüğümü söylemiştim...gerisi de nasiptir diyorum dostum...herkes nasibini kazanacak..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bence bu soruya enguzel yanıtı keko vermış zaten,,,tekrar cevaba gerek yok...düşeni kırmış hısse ,hacımde guzel alıcılarda ısteklı başka ne olabılır kı
...alana satana hayırlı olması dileği ile..250 mılyon usd cirodan bahsediyor şirket tek yatırımda,cıro=pd olduguna gore kedı bu ise ciğer nerede ciğer bu ise kedı nerede durumları oluşmuş..gerısı sabır ve kısmet işi...hayırlısı ,herkes için..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri