Originally Posted by
defineci
2021 şubat deva zirve yapmıştı sonra bilanço çok çok iyi geldi. sonra bir daha o zirveyi geçemedi hey eski günler.
Kimsenin bir şeyden anladığı yok, hele enf. muhasebesi her şeyi çorba etti. Akenerji gibi batık şirketi bile em sonrası görülen sanal iyileşme ile 3-4 e katladı. Sanki adamlar yeni bir enerji kaynağı keşfetti😊
Değil küçük kağıtlar, tav gibi herkesin yakından bildiği hisseleri bile doğru tahmin edemiyorlar. Bence bilanço öncesi hisse performansı %50 sinyal verir, diğer yarısı sürpriz olur.
Haa, muhtemelen ben bilançoyu yine beğeneceğim, piyasa yine almayacak. Bu durumda piyasa bilançoyu bildi olmayacak, pozu olmadığı İçin dikkate almayacak.
Benim bu bilançodan esas beklentim temettü kararı çıkmaması. Bu kadar gecikme bunu söylüyor bana. Zaten 6 ay gecikmeyle alacakları temettü kuşa döndü. Bu dediğim olursa İşte ilgi göstermeyen Twitter hüstadları parlatmaya başlayabilir. Ne de olsa onlar İçin kıytırık da olsa imtiyazlı temettü çok önemli😁
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri