Originally Posted by
levoysalı horofira
Bakıyorumda içinde kurtlar kaynıyor resmen kaşınıyorsun rahat durmuyor ileri geri konuşuyor tutarsız tavırlar içine giriyorsun dolaysıyla da eleştirilmek zorunda kalıyorsun biraz akıllı ve tutarlı olamazmısın be şaşkın yoksa seni tanımam etmem sana neden ne sebeple hasımlığım olsun ki buradaki hiçbir kimseye olmadığı gibi..Cumhuriyet arkadaşımız senin gibi geliyor düşüncelerini ,fikirlerini,beklentilerini,aldığı haberleri doğru veya yanlış gelip bizimle paylaşıyor inanır yada inanmazsın doğru mantıklı bulur yada bulmazsın o ayrı bir şey ama en azında ahiret sualine tutmazsın belki de anlattıklarının %100 gerçeklik payı vardır öyle değilmi? Mesela ben senin yazdığın haberleri nazari dikkate alıyor değerli kıymetli buluyorum hiç habersiz kalmaktansa doğruluk payı azda olsa haber almak çok daha güzel ve bizler için verimli içimizi bir nebze olsa rahatlatıcıdır...Burada hepimiz mağduruz rakamın büyüklüğü küçüklü fark etmez herkes alın teri helal paralarını bir dolandırıcı,soyguncu,hırsız şirketler (çavuşoğlu kardeşler nam-ı diğer Daltonlar) patronlarına kaptırmış içimiz yanmaktadır çünkü mal canın yongasıdır hem helalimizdir..Kalkıp sen ocağına incir ağacı dikip seni haksızlıkla mağdur edenlere 'bey' diye hitap edersen diğer taraftan burada olumlu bilgi paylaşımında bulunan arkadaşımızı soru yağmuruna tutarsan bende senin iyi niyetinden kuşku duyar seni eleştiririm sen ne söylersen söyle umurumda olmazsın..Allah cümlemize akıl fikir verir inşallah..Sen bana beddua ederken ben selam ve dua ile kal diyorum..ytd
Yer İmleri