Sayfa 811/1003 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    31 mart öncesi hesabında bulunan dolarla nisanda fon aldıysan tekrar bozup ddkkm yapamazsın.. ihtimal vermiyorum..
    ama siz sordum oluyor diyorsunuz.. haftaiçi bir haber verin..bende merak ettim..
    Hocam mesajları dikkatli okumuyorsunuz. Ben 31 mart öncesi bir ifade kullandım mı?

2.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Hocam mesajları dikkatli okumuyorsunuz. Ben 31 mart öncesi bir ifade kullandım mı?
    tcbm nin 8 nisanda yaptığı açıklama.. gayet açık ve net..

Yurt içi yerleşik gerçek kişilerin 31/3/2024, yurt içi yerleşik tüzel kişilerin ise 30/6/2023 tarihi
    itibarıyla bankalarda mevcut olan ABD doları, Euro ve İngiliz sterlini cinsinden döviz tevdiat
    hesabı ve döviz cinsinden katılım fonu hesabı bakiyeleri, hesap sahibinin talep etmesi halinde
    dönüşüm kuru üzerinden Türk lirasına çevrilir.

'' 31.03.2024 itibarıyla '' ifadesini nasıl yorumladınız anlamadım..

31 mart dahil olmak üzere öncesi hesabınızda dolar veya dolar fonu varsa şimdi bile bozup yaparsınız..
    ama ben martda aldığım fonu nisanda bozdum ddkkm yaparım.. sordum olur diyorsunuz.. bizde olmaz diyoruz..
    hafta içi yaparsanız öğreniriz durumu..

3. 31 Mart ta döviz bakiyen gün sonu ne ise maksimum o kadar yapabilirsin.
    Örnek Bahsettiğim tarihte 100 bin doların var.
    Nisanda 20 bin daha aldın 120 bin oldu. Sadece 100 bin e yapabilirsin..
    Ya da nisanda 30 bin sattın sonra 30 bin dolar tekrar getirdin kkm yapacam dedin. Sadece 70 k ile yaparsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Hangi banka üstadım?

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Hangi banka üstadım?
    iş bankası hocam.

Bende digital altın vardı ,fizikiye dönecektim ; Dolara %40 faiz veren bir adam ortaya çıkınca bende DDKKM de 2 tura girdim Dolar yatay altın gevşerse çifte kazanç olacak gibi .....

Bu arada Digital Altın içinde 31 Mart geçerli mi?

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bende digital altın vardı ,fizikiye dönecektim ; Dolara %40 faiz veren bir adam ortaya çıkınca bende DDKKM de 2 tura girdim Dolar yatay altın gevşerse çifte kazanç olacak gibi .....

Geçerli ben altın içinde bağladım

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

geçerli tabi..
    fiziki altından dönüşümde tarih sınırı yok 6 aya yüzde 1 primde var ama sistem karışık geldi bana..

Sayfa 811/1003 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •