en son 38 den aldığını gururla anlatıyordun...kim bilir o aldıklarını çoktan satıp stop da olmuşsundur....senin gibi teknikçileri bu tahtacılar çok seviyor...
en son 38 den aldığını gururla anlatıyordun...kim bilir o aldıklarını çoktan satıp stop da olmuşsundur....senin gibi teknikçileri bu tahtacılar çok seviyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
çizgilerle uğraşıyorum zaten sen rahat ol tek başına temel analiz birşey ifade etmez selçuk gönençler hocanın videosunu atmıştım gruba izle de aydınlanma gelsin :D
teknik analiz hisseye doğru yerde girmemizi sağlar o çok övdüğün temel analiz ile değer biçtiklerinde hedefe kadar da kalamıyorsunuz ki zaten)
berkosan finansal yapısı ile ve bilançosu ile pozitif ayrışabilir...bu potansiyel her zaman vardır...geçmişte bir çok defa aldığım hisseler beklentileri sayesinde endeks düşerken bile bana kazandırmış idi..berkosanda da aynı umudu taşıyorum...benim için sıkıntı yok...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
aynen böyle sığ hisseler teknikçileri sever yol haritamız belli senin gibi 47 den zıplamıyoruz eklemek için doğru alım yerini biliyoruz çünkü bak piyasaya vır vır etme tekniğe saygı duy !
iyi olan bir şirkette hedef olmaz...büyüyen bir şirket bir yıl içinde 2 kat olmuş ise sonraki yıl da bir o kadar daha büyüyebilir...yani fiyatın sonu yoktur..ben bu tür potansiyelli hisselerde sabrımın el verdiği kadar kalırım...hiç bir hissede ömür boyu kalma hedefim olmadı...
sen teknik ile hareket ediyorsun ben de temele göre...temele göre hareket edenler için bu gün pahalı olan fiyat ileride ucuz olacaktır....uzun vadeci temelciler fiyata çok da takılmazlar...senin gibi %3-5 marjla alım satım yapmazlar...bizim marjımız kat iledir...herhangi bir hisseden kaç kat kazanabilirizin derdindeyiz....
şimdi senin gibi bir teknikçi olsaydım kocaerde sabah sabah eksiye düştüğünde stop olmam lazımdı....nasıl olsa endeks ekside..kocaer de baskılı...
ben senin geçtiğin yollardan yıllar önce geçtim...eğer sen gerçek bir teknikçi isen nah kazanırsın...sana buradan söyleyeyim...ben senin gibi yıllarca teknik ile uğraştım..ama yıllar geçmesine rağmen bir arpa yolu gidemedim...
eğer sen gidebilmiş isen bunu da temelci arkadaşlara borçlusun....dediğim gibi eğer gerçek teknikçi olsaydın şu anda kim bilir hangi spek hissedinde çizgi kovalayıp defalarca hisse alıp defalarca stop olmuştun....![]()
he kaç katı derdindesin iyi biliriz x2 x3 yapınca kaçıp gidersiniz diğerlerinde olduğu gibi !
benim gibi yüzde 3-5 mimerak etme elite atatp vking arena edata gibi bir çok hissede kazancımızı cebimize koyduk merak etme kekoooooo ilk maliyetim 10 tl 38 den aldıklarımı da sabah verdim 30-32 bandına gelince alırım eğer gelmez teknik haftalık göstergeler dönüş gösterirse sıkıntı yok yine alırız paramın kıymetini biliyorum enflasyona karşı eritmiyorum uzun vade kağıtlarım var berkosandan da iyi kazandıracak merak etme
ama bi tarafına da yırtsan yazmayacağım :D
Yer İmleri