Sayfa 644/754 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 6028 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Hissede,"beklenti şimdilik bitti,biraz dinlenmesi lazım" diyenlerle,,"çok iyi kadro kurulacak,bu hisse buralarda kalmaz"diyenler arasında müthiş savaş başladı.Bakalım fiyat ne yöne kıvrılacak.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

2.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Hissede,"beklenti şimdilik bitti,biraz dinlenmesi lazım" diyenlerle,,"çok iyi kadro kurulacak,bu hisse buralarda kalmaz"diyenler arasında müthiş savaş başladı.Bakalım fiyat ne yöne kıvrılacak.
    durumu çok güzel özetlemişsiniz. tebrikler. bende şöyle bağlayayım o zaman, kazanan fenerbahçe olsun ve dolayısı ile biz yatırımcılar.

Ali Koç,,kadromuz iyi,,3-4 nokta tranfer yapacağız demişti.
    Geçen sene sportif directör Branco,çok iyi diye ilk transferi Ryan Kent ile yapmıştı,fakat bu adam hiç bir varlık gösteremedi.
    İşin ilginç tarafı Kent i Bjk istiyormuş,,iyiyse Fenerde neden oynayamadı,,kötüyse Bjk neden istiyor.
    Öte yandan Cengiz e dünyanın parası verildi,,verim alınamadı.
    Demek istediğim,,alınacak nokta transferler takıma uyum sağlayacak mı?
    2-Rakiplerde armut toplamayacak,onlarda iyi transferler yapacak.

Dolayısı ile sportif başarıyı görmeden 165 li fiyatlamalar bana göre şimdilik yeterli gibi görünüyor.
    Lig aurstos 8 in de başlayacak,,2 ay gibi bir süre var.
    Bu sürede neler olup bitecek,bi görmek lazım diye düşünüyorum.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

4. Ama borsadaki kural beklentiler alınır gerçekler satılır değil miydi ? transferler en büyük beklenti şuan için. Transferlerin gelip yeşil sahaya çıkıp oyun performansını görmek gerçekleşme zaten. Dolayısı ile bence her yıldız transferi prim yaptıracaktır. Sonrada dediğiniz gibi bu transferlerin performansı görülüp öncelikle avrupada sonra ligde fenerin ve diğer rakiplerin durumu analiz edilecektir. Şampiyonluk ucundan görünmeye başladığında yine yaldır yaldır tavana kitlenir diye düşünüyorum. Tabi bunlar hep bir süreç alır. Tahminim ortalama 2 ay kadar. yatırım tavsiyesi değildir.

5. bunlar hisse mi satıyorlar acaba ? 158 lira civarına çıkan kağıt bir anda 152 lere geldi.

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    bunlar hisse mi satıyorlar acaba ? 158 lira civarına çıkan kağıt bir anda 152 lere geldi.
    Ali Koç 5 gün önce "Finansal yapılanmayı sonlandırmak için hisse satacağız." demişti ama bu satışlar o mu bilmiyorum.MKK ya bildirmeleri gerekmiyor mu?

7. kurumsal olarak satış yapılırsa tabi bildirim zorunlu.

8.  Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    bunlar hisse mi satıyorlar acaba ? 158 lira civarına çıkan kağıt bir anda 152 lere geldi.
    158 den 146 ya inmesi hoş olmadı. destek mestek kalmadı. o nedenle son anda tüm fb. hisselerimi sattım. hisse 130 lara yolcu teknik olarak. zaten hak etmediği kadar fazla prim yaptı. kısaca beklenti bitti.yön aşağı.bana elveda

Sayfa 644/754 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •