Sayfa 35/998 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 273 - 280 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. özgür özelin ümmetçiler ve fedaileriyle görüşmesi onlara itibar kazandırır toplumun zihninde onlar tokatlanıp atılmıştır chp ye oy veren seçmende tepki oluşacağını bilmiyormu adamların tek hedefi cumhuriyetimizi yıkmaktır adamlar anayasayı tanımıyorlar kapatılsın diyorlar chp nin başına siyasi zekası olan birisi gelmeyecekmi ben mersin belediye başkanının chp nin genel başkanı olmasını isterdim

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz : “Borsada kazançlar üzerinden vergi yok.Borsada işlemler üzerinden bir cüzi bedel alma, on binde 1-2 olur mu olmaz mı tartışması yapılıyor”
    Borsa tepkisiz düşüyor..Kriz dönemlerinde bile tepki vererek düşen borsada tık yok...Borsayı hadım ettiler a.q...

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bir sorum var.

Yarin, yani ayin 11'inde Ozgur OZEL bir gorusme daha yapacak.

Eger Emekli'ler icin seyannen zam talebi yine RED edilirse,

CHP ne yapsin ?

Hani burada atip tutuyor ya, muhalefet hic bir sey yapmiyor diye.

Bu gorusme son, sonra bayram tatili pesinden sonbahara kadar meclis tatil.

Gorusme olumlu neticelenmeyecek olursa eger, Ozgur OZEL ne yapmali sizce ?
    BU adamların her yaptığı şeyi toplumun içine sindirebilmek için gaz alıcı içeçeği olan CHP yine devrede a.q...

Sana ne var a.q...Sen söyleyeceğini ta KK zamanında söyledin...Emekleyenlerde TAK parti dedi ...
    Bırak sürünsünler, Adamlara prim yaptırmak size mi kalmış a.q....

Ondan sonra da Özel kasa boş olmasa emekleyenlere CB zam verecekti başlığını okuruz ....Sende Özel böyle şey söylemez falan der durursun ama adam kendi tabanını ikna etmiş atı alıp üsküdarı geçmiştir...

4. İşlem vergisi yıllık 1 milyar TL ancak olur. Değmez ürküttüğün kuşa

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Ondan sonra da Özel kasa boş olmasa emekleyenlere CB zam verecekti başlığını okuruz ....Sende Özel böyle şey söylemez falan der durursun ama adam kendi tabanını ikna etmiş atı alıp üsküdarı geçmiştir...
    Demiştir Özel geri zekâlısı benzerini mutlaka söylemiştir, ulan hükümetsen bulacan bu AMK parasını diye böğüreceğine...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by blackman Yazıyı Oku
    ben mersin belediye başkanının chp nin genel başkanı olmasını isterdim
    Bu Mersin belediye başkanının billurunun özelliği ne, ben hiç duymadım bu arkadaşı...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7. Sivil itaatsizlik nedir örnek?

Sivil itaatsizlik, sivil yönetim tarafından uygulanan yasaların özüne uyarak yasalara riayet etmeme, karşı koyma anlamına gelmektedir. Yasaların ya da hükûmet politikasının değiştirilmesini hedefleyen, kamuoyu önünde icra edilen (aleni), şiddete dayanmayan, vicdani ancak yasal olmayan politik bir eylemdir.

Peki bunu baslatamaz mi ?

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Demiştir Özel geri zekâlısı benzerini mutlaka söylemiştir, ulan hükümetsen bulacan bu AMK parasını diye böğüreceğine...
    Kasa boş dediler a.q...Lise mezunu dışarıdan diplamı adama 1500-2000 USD maaş verebiliyorsan Emekliye de vereceksin a.q...Diyecek billuru olan adam lazım...KK bile bundan daha iyi muhalefet yapıyordu ...Bu TAK partinin ikinci tam değneği oldu

Sayfa 35/998 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •