Sayfa 46/998 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 361 - 368 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Benim kabaca hesapladığım devletin emekli ve memurun brüt maaş giderleri 7-8 trilyon tutuyor. Geriye bir şey kalmıyor. Nefes bile alamayacak durumda bütçe. Reisimiz büyük ekonomist denediği yöntem bizi uçurmuş inemiyoruz uzaydan.

2. Devletin giderleri kamu memur ve işçisi ortalama brüt 70 bin olsa yıllık 4,2 trilyon yapar. Emekli de 13 milyon ortalama 15 bin alsa 2,4 trilyon da yaklaşık bu tutar. Geriye faiz ödemeleri garantili ödemeler vs. Bu arada bütçe açığı 3 trilyon dan aşağı olmaz. 100 milyar tasarruf edemeyen ülkenin bu bütçeyi sürdürebilmesi çok zor. MB nin ödediği kkm farkını hiç hesaba katmıyoruz.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim kabaca hesapladığım devletin emekli ve memurun brüt maaş giderleri 7-8 trilyon tutuyor. Geriye bir şey kalmıyor. Nefes bile alamayacak durumda bütçe. Reisimiz büyük ekonomist denediği yöntem bizi uçurmuş inemiyoruz uzaydan.
    Seni TAK Parti genel Başkan YRD nasıl yapmamışlar hayret , veya Gonya İl Başkanı...Tam Ağanın istediği dilden konuşuyorsun...

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Seni TAK Parti genel Başkan YRD nasıl yapmamışlar hayret , veya Gonya İl Başkanı...Tam Ağanın istediği dilden konuşuyorsun...
    Abi hesap ortada. Kısaca ülkenin MK lar. Sadece pamuk kimin elinde kalacak.

5. Hadi diyelim bunlar gitti. CHP geldi. Bu soyguncular akp nin gideceğini bilip salak salak gel beni şey er demezler. Muhtemelen göreceğiz seçime doğru bir iki sene kala borsada her yerde satıp tüyecekler. Dünyanın neresinde görülmüş 20 sene tecavüze uğramış bir ülkenin iki üç yılda düzeleceği.prof Selçuk Ökten hocanın yazısında okudum. Her şey iyi yapılırsa biz 20 sene sonra göreceğiz bu da iyimser tahminle.

Lise Mezunu Memur Apple arge demi yoksa Samsung argede mi çalışıyor a.q...1500 USD+ mesai alacak pehhhhhhhhhh....1 milyara mal edilen yap işlet Millete 20-30 gaymeye kitliyorlar...Ulan bu kadar kaynakla adam 20 yılda DÜnya Devi teknoloji şirketleri ortaya çıkarırdı...

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Devletin giderleri kamu memur ve işçisi ortalama brüt 70 bin olsa yıllık 4,2 trilyon yapar. Emekli de 13 milyon ortalama 15 bin alsa 2,4 trilyon da yaklaşık bu tutar. Geriye faiz ödemeleri garantili ödemeler vs. Bu arada bütçe açığı 3 trilyon dan aşağı olmaz. 100 milyar tasarruf edemeyen ülkenin bu bütçeyi sürdürebilmesi çok zor. MB nin ödediği kkm farkını hiç hesaba katmıyoruz.
    Emekli maaşlarının tamamı bütçeden mi ödeniyor, SGK fazla vermiş bile.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Meselâ yazdığı havada kalıyor, neyi denemek o belli değil.
    Edit yapınca yeni nesil telefonda mesajın silindiğini unutmuşum .

Yurtdışına gitmeden duty free ye nasıl gidilirin onun taktiğini yazmıştım okuyanlar detayı yazar .

Biraz üçkağıt işi olduğu için tasvip edilmez diye mesajı editlemek istedim ama haberlere bile konu olsa bile etik bir davranış değil o yüzden kötü örnek olmamak için o bölümü kaldırmak isterken mesaj silindi .

Sayfa 46/998 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •