Originally Posted by
zigana
Bak reis algı yapıyorsun.ayni adam favok çarpı 15 eksi borç diyor şirket degerlemesi icin onu neden söylemiyorsun.bana versin şirketin tamamını 5 dolardan alayım.sen geç bu muhabbeti. Ha delist olurmu bence olmaz. Fiyat düşer çıkar ayrı. Ama gph fiyatı kesinlikle 200 milyon dolardan en az 5 kat fazla eder. 150 milyon dolar favok yapan şirkete 200 milyon değer biçmek sadece gülünç olur. Sakin bana borç var deme aynı durum tav da benzer şirketlerde var
Saygılar
Bak algıyı asıl sen yapıyorsun hemde ne algıııı. . . . . . sevgili arkadasım 5 dolardan alacak paran varsa buyur mal orda duruyor git al. seni tutan sey ne? Bizim KY lerin tarkan vari kahramanlıkları beni öldurecek. sanki tutan var da 5 dolara alırım diyor. buyur al. yeni gelin misali yerim dar deme. heee diğer konuya gelince size bu kadar detay veren adamın al sat yapmadığını varsaymak zaten ayrı bir vakaa. sizi seviyorum. algı yaptığım yok yeterki siz eksik bilgiyle namaz kıldıran imam misali milleti dinden cıkarmayın. . . . .
saygılarımla
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
Yer İmleri