Sayfa 174/268 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Unutmadan yazalım. . . . . . bu 3 dolarda bağlayıcı bir teklif değil. . . . .sadece değerlendirilmektedir deniliyor. . . . . . bunuda göz onunde tutun . bu muhabbetin yapılması sadece şirketin ederi hakkında kafasında soruları olan kişilere bir yön belirleme olarak değerlendirilebilir.
    Bak reis algı yapıyorsun.ayni adam favok çarpı 15 eksi borç diyor şirket degerlemesi icin onu neden söylemiyorsun.bana versin şirketin tamamını 5 dolardan alayım.sen geç bu muhabbeti. Ha delist olurmu bence olmaz. Fiyat düşer çıkar ayrı. Ama gph fiyatı kesinlikle 200 milyon dolardan en az 5 kat fazla eder. 150 milyon dolar favok yapan şirkete 200 milyon değer biçmek sadece gülünç olur. Sakin bana borç var deme aynı durum tav da benzer şirketlerde var
    Saygılar

2. Reis bu defa da yukarıdan maliyetlen bir şey olmaz. 😂Bu arada 7. Veya 8. Aylarda 0.8 doları telafuz eden sen şimdi karmaşık konuşmaya başladın. Ne değişti.
    Son düzenleme : zigana; 20-06-2024 saat: 12:36. Sebep: Eksik

3.  Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Bak reis algı yapıyorsun.ayni adam favok çarpı 15 eksi borç diyor şirket degerlemesi icin onu neden söylemiyorsun.bana versin şirketin tamamını 5 dolardan alayım.sen geç bu muhabbeti. Ha delist olurmu bence olmaz. Fiyat düşer çıkar ayrı. Ama gph fiyatı kesinlikle 200 milyon dolardan en az 5 kat fazla eder. 150 milyon dolar favok yapan şirkete 200 milyon değer biçmek sadece gülünç olur. Sakin bana borç var deme aynı durum tav da benzer şirketlerde var
    Saygılar
    Bak algıyı asıl sen yapıyorsun hemde ne algıııı. . . . . . sevgili arkadasım 5 dolardan alacak paran varsa buyur mal orda duruyor git al. seni tutan sey ne? Bizim KY lerin tarkan vari kahramanlıkları beni öldurecek. sanki tutan var da 5 dolara alırım diyor. buyur al. yeni gelin misali yerim dar deme. heee diğer konuya gelince size bu kadar detay veren adamın al sat yapmadığını varsaymak zaten ayrı bir vakaa. sizi seviyorum. algı yaptığım yok yeterki siz eksik bilgiyle namaz kıldıran imam misali milleti dinden cıkarmayın. . . . .

saygılarımla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

4.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Bak algıyı asıl sen yapıyorsun hemde ne algıııı. . . . . . sevgili arkadasım 5 dolardan alacak paran varsa buyur mal orda duruyor git al. seni tutan sey ne? Bizim KY lerin tarkan vari kahramanlıkları beni öldurecek. sanki tutan var da 5 dolara alırım diyor. buyur al. yeni gelin misali yerim dar deme. heee diğer konuya gelince size bu kadar detay veren adamın al sat yapmadığını varsaymak zaten ayrı bir vakaa. sizi seviyorum. algı yaptığım yok yeterki siz eksik bilgiyle namaz kıldıran imam misali milleti dinden cıkarmayın. . . . .

saygılarımla
    Yukarıda yazmışım temmuz Ağustos gibi 0.8 dolar diyordun ne değişti ? Tekrar soruyorum.savas mi çıktı faizler mi artıyor salgın mi var ? Fikrinizi ne değiştir ?
    Algı yapmıyorum kutmanin kendi beyanati var favok çarpı 15 eksi borç. Hatta hava yolu satılmış favok çarpı 22 ekşi borç diye onu da örnek vermişti. Bakalım artık bundan sonrası nasip diyecez.

5.  Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Yukarıda yazmışım temmuz Ağustos gibi 0.8 dolar diyordun ne değişti ? Tekrar soruyorum.savas mi çıktı faizler mi artıyor salgın mi var ? Fikrinizi ne değiştir ?
    Algı yapmıyorum kutmanin kendi beyanati var favok çarpı 15 eksi borç. Hatta hava yolu satılmış favok çarpı 22 ekşi borç diye onu da örnek vermişti. Bakalım artık bundan sonrası nasip diyecez.
    1. fiyat kademe kademe kafa kaldırmaya basladı. . . . . . thy bile patinaj yaparken bu zirveleri denemeye basladı.

2. Evet savas var. israil lubnana cephe acmaya hazırlanıyor.

3. faizler dusnyada inecekken inmiyor. buda kağıdın ustunde bir baskı aracı.

4. şu kutmanın beyanlarına gerektiğinden fazla anlam yukluyorsunuz. yapmayın. öğrenmedinizmi ?

5. acıklanan muhasebe bilgilerine fazla anlam yuklemeyin. ordan ulasacağınız favok pddd cok bir anlam ifade etmiyor.

saygılarımla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

6.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    1. fiyat kademe kademe kafa kaldırmaya basladı. . . . . . thy bile patinaj yaparken bu zirveleri denemeye basladı.

2. Evet savas var. israil lubnana cephe acmaya hazırlanıyor.

3. faizler dusnyada inecekken inmiyor. buda kağıdın ustunde bir baskı aracı.

4. şu kutmanın beyanlarına gerektiğinden fazla anlam yukluyorsunuz. yapmayın. öğrenmedinizmi ?

5. acıklanan muhasebe bilgilerine fazla anlam yuklemeyin. ordan ulasacağınız favok pddd cok bir anlam ifade etmiyor.

saygılarımla
    Diğer hesaplari boş verin 3 dolara göre hesap yapın diyorsun.

Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Diğer hesaplari boş verin 3 dolara göre hesap yapın diyorsun.
    Grafik olarak 2025 gibi duruyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. 3 dolar olan global port. Holding değil. Ortalığı karıstırmayın ))

Sayfa 174/268 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •