Originally Posted by
akrep4401
Yarın hissenin korkutma amacıyla düşürse bile çok ta dşüreceğini sanmıyorum çünkü bu bilançoyu fiyatladığını düşünüyorum korkutma amacıyla iğne atsa bile fiyatın bu aralar konsilde olacağını düşünüyorum endekste bir süre pozitif olacağını düşündüğüm için çokta aşağı inecek marjı yok ama endeks bozarsa biraz acımasız davranabilir
Yarın ne olacağına bofa üzerinden alım yapan yabancı karar verir(gerçek yabancı olduğunu sanmam, bıyıklıdır muhtemelen, ama patronla alakası olduğunu düşünmüyorum).
20 mayısta çok iyi gelen bilanço sonrası yukarı taşıyan da, yukarıdan satış yerken destek atan da bofa üzerinden alan yabancıydı. Yatırım fonları 800k, teb 650k, yapı 650k satarken. Bu satışların tümü citi 1,62 milyon ve türk ekonomi bankası 170k ile yabancı tarafından karşılanmış.
Yani 2 milyon lota yakın el değişimi olmuş. Yarın bofa dışında satacak çok kimse olmayabilir. Satacaksa, belki korkutma amaçlı o satar 1-2 gün...Belki de sabah düük açıp gün sonuna kadar toparlar.
Yani ne olacağına 2 milyon lot alan yabancı karar verir, 2-3 gün içinde gidişat belli olur.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri