Originally Posted by
cemsoy35
ben kimseyle kavgalı veya mahkemelik olmak istemem ..o yüzden zaten hep rayiç bedelin % 70 i ni korumaya özen gösterdim ..ama şimdi de zaten 15bin teklif ettim ..hakkım 12375 oldugunu biliyorum... ama yinede magdur olmasın diye 15 teklif ettim ...ha bu linkteki evlerin mutfakları biraz küçük.. ama cadde üstü ve önleri daha ferah.. benim ev aynı binanın yan sokagının içinde.. ve dip dibe...ama bunlar daha korunaklı ve arakat.. benim çatı katı.. şeytan diyor.. çık taşın.. ama taşınmakta bir masraf..ama ben çıkarsam tamam eve baktık ..ama çıkarsak en azında bir boya badana yapması lazım..kendisine de bir masraf ..en az 50 bin liralık olacak.. ve sonuçta yine evi 20 ye veremeyecek 3 ay en az boş kalacak ...belki okullalara dogru..17,50 e verecek..aslında hem 50 bin masrafı olacak hem 3 ay kiradan olacak sonra dövünecek.. keske 15 e verseydim diye.. ama bu arada bende bir 50-100 binlik olacagım taşınma masrafı ile ..kırılan dökğlen eşyalar ile .. yok depozito yok emlakçı parası yok naklyeci...yok yeni eve perdeler uymadı vs diye...yeniden parde yaptırması vs vs ..
Yer İmleri