Sayfa 138/981 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Beni kavganıza katmayın, ben tek çalışırım
    Sindoma abi başarılı öngörülerinde seni de tebrik ediyorum.
    Ben kaz***** hep tebrik etmişimdir, kim olursa olsun heriften bi gıl kopartanı tebrik ederim
    yazımı oku bozkurt tun günahını alamam dedim senin böyle işlerin içinde olacağını düşünmüyorum ama senide bazı konulara alet ediyorlar alıntılamalarla.Bak burada atıştıklarımdan kırdıklarımdan bir tek senle olan olayımızda üzüldüm sana fazla yükseldim bu konuda senden özür dilerim.
    kolay gelsin
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

hava çok siklet... anca serinlemeye başladı.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    dur sindo..

aha allaha inanan adamsın..

benim sana senin bana 1 tane özel msj atmışlığın varmı.. ?

tanışmıyoruz bile.

forumda adam akıllı birtane grafik paylaşan adama taş atıyorlar. bu nedenle karşıyım ben.
    yok tanımıyoruz hatta dün uluse ilgili teknik yorum istedin burada görüşümü belirttim arkada yazılanlar biz ucuz işlerin adamı olmadık gördüklerimizi yazıyoruz
    FORMASYON AVCISI 53

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yok tanımıyoruz hatta dün uluse ilgili teknik yorum istedin burada görüşümü belirttim arkada yazılanlar biz ucuz işlerin adamı olmadık gördüklerimizi yazıyoruz
    ben atayizim ya .. yemin etsem inanmazlar o nedenle

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puahahahhahsh
    Alemsiniz yahu, birbirinize laf çakana kadar piyasaya odaklansanız paraları katlaya katlaya parasaymaktan bıkarsınız
    Bak şindi öngörüye bak.
    Herif akşam seansında çok fena fışkırttıracak iyi izleyin
    benimde düşüncem hafta sonu ters bir olay olmazsa f16 kılı yünü salı gapli yukarı bir açılışla başlaya bilir.Ben olsam böyle yaparım barı uzun tutar trade ederdim
    FORMASYON AVCISI 53

6. Ben seviyorum aslında burda yazan herkes özünde iyi arkadaşlar ama piyasa kötü bistteki herif tam soyguncu o yüzden terste kalmak yada öngörünün tutmaması normal karşılarım.
    Muhtemelen abka dayucuğumun nicki gideceği için biraz gergin olabilür, çok görmemek lazım, kaldı 9 günü
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    bu adamlar sorgulamasa
    şu an avlanıp etimizi bulup akşam mağaramıza geri dönecektik.
    Ben o kadar kötümser değilim, tarıma başlar, yerleşik hayata geçerdik

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    benimde düşüncem hafta sonu ters bir olay olmazsa f16 kılı yünü salı gapli yukarı bir açılışla başlaya bilir.Ben olsam böyle yaparım barı uzun tutar trade ederdim
    Aynen piyasanın ne getireceğini bilemeyiz,haftasonu bi haber düşer şakkadanak sen büüyle dediydin diye suçu atarlar
    Ama bana suçu atamazlar çünkü akşam seansında diye yazdım, ve dediğim gibi herif fışkırttırıyo
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 138/981 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •