Sayfa 103/203 İlkİlk ... 35393101102103104105113153 ... SonSon
Arama sonucu : 1620 madde; 817 - 824 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1.  Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku
    Ben hiç bir zaman,
    Tahtayı götürürüm demedim, haddim değil!
    Bana yapılanı unutmam dedim.
    Yeri geldiğinde gerekeni yaparım dedim.
    Sizler saf saf bekleyebilirsiniz.
    Saygı duyarım.
    Ben de zamanında saflık ettim.
    Safız diye de hepten koyun değiliz ki,
    Boynumuzu hemen uzatalım.
    Yeri geldiğinde hakkımızı aramayı biliriz!
    Sayın Yakup srh tahtanın tahta yapıcının veyahut tahtadaki büyük oyuncuların çok da umurlarında olmadığını sana mal vermelerinden anlayamıyor musun 105 liradan beri mal aldığını söylüyorsun bu sebepten dolayı kendine fazla anlam yüklemekten vazgeç bence senin düşüncen senin fikrin fazlasıyla kuyruk Acın olabilir saf olmak da güzeldir güncel hayatımızda kötü kullanılır ama saf temiz demek kimse kimseye para kazandırmak için mücadele vermiyor sonuçta hele de burası borsa ise kalın sağlıcakla

2.  Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku
    Saygı duyarım, şapka çıkartırım.
    Yine de günün birinde satacaksınız,
    Birileri de alacak.
    Sonrasında düştüğünde yine vebal mi olacak?
    Borsa size göre değil.
    Gidin altın alın garanti olur.
    Çakalların keyfini beklememiş olursunuz.
    Ben vebal almamak için satacağım zaman,
    Açık açık yazıyorum.
    Çakal gibi tersini yapmıyorum.
    Acaba kim vebal alıyor?
    Her malın bir ederi var o fiyatı kestirebilmek mesele burası borsa bazen içinde 500 lira olan zarfı 100 liraya satıyorlar siz onu bulup değerini bulduğunda satıyorsanız niye vebale giresiniz herkesin kendi fikri düşüncesi kendini bağlar kimse kimsenin yerine hesap vermiyecek sonuçta size kendi mücadelenizde başarılar

3.  Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Sayın Yakup srh tahtanın tahta yapıcının veyahut tahtadaki büyük oyuncuların çok da umurlarında olmadığını sana mal vermelerinden anlayamıyor musun 105 liradan beri mal aldığını söylüyorsun bu sebepten dolayı kendine fazla anlam yüklemekten vazgeç bence senin düşüncen senin fikrin fazlasıyla kuyruk Acın olabilir saf olmak da güzeldir güncel hayatımızda kötü kullanılır ama saf temiz demek kimse kimseye para kazandırmak için mücadele vermiyor sonuçta hele de burası borsa ise kalın sağlıcakla
    Varsın safımız belli olsun.
    Zalimin yanında mıyız?
    Mazlumun yanında mıyız?
    Birileri zalime karşı gelmeli.
    Gücüm az olabilir, çok olabilir.
    Mücadele etmek gerekir.
    Safız diye hepten koyun zannetmesinler diye!
    Saflıktan bahsettim.
    Yoksa hepiniz nefsimden ala insanlarsınız.
    Baştacısınız.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku
    Saygı duyarım, şapka çıkartırım.
    Yine de günün birinde satacaksınız,
    Birileri de alacak.
    Sonrasında düştüğünde yine vebal mi olacak?
    Borsa size göre değil.
    Gidin altın alın garanti olur.
    Çakalların keyfini beklememiş olursunuz.
    Ben vebal almamak için satacağım zaman,
    Açık açık yazıyorum.
    Çakal gibi tersini yapmıyorum.
    Acaba kim vebal alıyor?
    amaç önemli Sn YakupSrh ben yatırım mantığı ile alıyorum , sat al yapıp elimdeki lotu yükseltmek amacım yok.
    dediğiniz gibi yatırım mantığı ile aldığınız altını da bi yerde satacaksınız doları da, evi de ,arsayı da ...onların da siz sattıktan sonra düşme ihtimali her daim var. ama dediğim gibi amaç önemli ,ben sadece genel bir ihtiyacım olduğunda satıyorum fiyat bakmaksızın. yine elime para geçtiğinde alıyorum fiyat bakmaksızın.
    ben kendi tarafımı yazdım herkesin vebali kendine thajackalav olur, ben olurum, siz olursun ...vebal almayana saygım sonsuz

5.  Alıntı Originally Posted by Buço Yazıyı Oku
    Belli bir fiyata kadar mal yemeyeceğini bilmesi lazım burada 4 senedir olanlardan .
    Sadece Ev araba … ihtiyacı olan satabilir ki o da tahtayı etkilemez .
    Üç aşağı beş yukarı üç buçuk yıl oldu plastikkart hissesini alalı bir miktar birikimim vardı birde binek aracım aracımıda sattım hepsi ile pkart aldım doğru mu yapmışım tabiki hayır çünkü değer hissesi olmayan bir hisseye bütün paranızla giriyorsunuz buna da ancak Göle maya çalmak denir ama borsanın mantığını anlayabilmek için bunu yaşamak gerekiyormuş yaşadıklarımdan ders çıkardığımı düşünüyorum şu anda benim için en doğrusu burada beklemek üç buçuk yıldır aracım yok ancak sermayemin %10'u ile araç alabilecek seviyeye geldiğim zaman pkartı bozmayı düşünüyorum hayırlısı mevla'dan İnşaallah burada emek vermiş herkes umduğunu bulur diye dua edelim saygılar

6. Bugünü de düşüşle kapadık!
    Yarın neler olur kim bilir?
    Problem ben isem,
    Yarın uzun bir tatile çıkıyorum.
    Döndüğümde duruma bakarız.
    Tatilde ara ara takılırım.
    Bunca zaman beklediniz,
    Mallarınızı sakın kimseye kaptırmayın.
    Umarım bensiz çok daha iyi olur.
    Şimdilik hoşçakalın.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Üç aşağı beş yukarı üç buçuk yıl oldu plastikkart hissesini alalı bir miktar birikimim vardı birde binek aracım aracımıda sattım hepsi ile pkart aldım doğru mu yapmışım tabiki hayır çünkü değer hissesi olmayan bir hisseye bütün paranızla giriyorsunuz buna da ancak Göle maya çalmak denir ama borsanın mantığını anlayabilmek için bunu yaşamak gerekiyormuş yaşadıklarımdan ders çıkardığımı düşünüyorum şu anda benim için en doğrusu burada beklemek üç buçuk yıldır aracım yok ancak sermayemin %10'u ile araç alabilecek seviyeye geldiğim zaman pkartı bozmayı düşünüyorum hayırlısı mevla'dan İnşaallah burada emek vermiş herkes umduğunu bulur diye dua edelim saygılar
    hangi araç almak istediğinize bağlı...

8. zirveden çok düştü artık takip etmeye gerek yok...

Sayfa 103/203 İlkİlk ... 35393101102103104105113153 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •