Sayfa 304/343 İlkİlk ... 204254294302303304305306314 ... SonSon
Arama sonucu : 2741 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: GOLTS - Göltaş Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Bilançoyu içerden sızdırmış olabilirlermi bi olasılık bu var oda kötü ise başka bir olumsuzluk görmüyorum
    Bilanço ile alakalı olduğunu zannetmiyorum, bugün bistteki orta ve küçük hisselerin hepsi %2/3/4/5 düştü.

2.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Bilanço ile alakalı olduğunu zannetmiyorum, bugün bistteki orta ve küçük hisselerin hepsi %2/3/4/5 düştü.
    Tekniği döndü 430 /440 arası gap var alırmı onu bilemiyorum grafik atamadım daha önceki düşülere hiçmi hiç benzemiyor sonuçta 620 lerden acımasızca malı dağıtıyorlar hoşuma gitmiyor hacimli satış var bu hoş değil bakalım görelim Esen kalın

3. Bu hisse birçok hisseden çok farklı bir yerde, sahip olduğu realite ile fiyatlandığı seviyeler akıl ve mantıkla izah edilmeyecek şeyler...
    bir kere kar potansiyeli artık 2 milyarlar civarında olacaktır bunu sağlayacak yatırımlar bitti ekonomik durgunluk sona erdiğinde bunu inşaAllah birlikte göreceğiz.
    ikinci husus 18 mil. gibi düşük bir sermaye var dolayısı ile dolaşımda senet miktarı kısıtlı, buralarda çok bekletileceğini sanmam.
    üçüncüsü muadilleri kat be kat daha yüksek rakamlarla fiyatlanıyor, FK olarak en düşük olan çimento ve HES işleticisi...
    420 gapı için gelirse eğer göreceği de olacaktır.
    bu yaz olmassa bir dahakine der yola devam ederiz...

4.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    Bu hisse birçok hisseden çok farklı bir yerde, sahip olduğu realite ile fiyatlandığı seviyeler akıl ve mantıkla izah edilmeyecek şeyler...
    bir kere kar potansiyeli artık 2 milyarlar civarında olacaktır bunu sağlayacak yatırımlar bitti ekonomik durgunluk sona erdiğinde bunu inşaAllah birlikte göreceğiz.
    ikinci husus 18 mil. gibi düşük bir sermaye var dolayısı ile dolaşımda senet miktarı kısıtlı, buralarda çok bekletileceğini sanmam.
    üçüncüsü muadilleri kat be kat daha yüksek rakamlarla fiyatlanıyor, FK olarak en düşük olan çimento ve HES işleticisi...
    420 gapı için gelirse eğer göreceği de olacaktır.
    bu yaz olmassa bir dahakine der yola devam ederiz...
    Göltaş enerji GES JES RES ENERJİ üretimi için alt yapı vede fizibilite çalışmalarını hemen hemen bitirdi müracatlarını yaptı beklemedeler tabiiki bugünden yarına değil ama haberi bile inanılmaz ivme kazandırır bi ara halka arz düşünceleri vardı ne oldu bilemiyorum bu ara illaki gap alacak diye bir kural yok esen kalın

5. 2024/3 bilançosunun açıklandığı fiyata geri mi dönecek şimdi bu?
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

6. Hisse başı 10₺ olan temettüyü bu aralar verse bari.

Temettü parasıyla GÖLTAŞ veya başka bir hisse alırdık.

Bu açıdan bakınca, fiyatın düşüşüne karşı biraz da olsa kendimi kandırabiliyorum.
    Yazdıklarım küçük bir yatırımcının görüş ve düşünceleri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

7.  Alıntı Originally Posted by sawkolik Yazıyı Oku
    Hisse başı 10₺ olan temettüyü bu aralar verse bari.

Temettü parasıyla GÖLTAŞ veya başka bir hisse alırdık.

Bu açıdan bakınca, fiyatın düşüşüne karşı biraz da olsa kendimi kandırabiliyorum.
    göltş düşüşlerini değerlendirmek ilerisi için iyidir.
    471,5 ten ek alım yaptım. olaki 420 gelirse orad da hazır olacağım.
    kötü bilanço süründürür, iyi bir bilanço ortalığı karıştırır...

8.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    göltş düşüşlerini değerlendirmek ilerisi için iyidir.
    471,5 ten ek alım yaptım. olaki 420 gelirse orad da hazır olacağım.
    kötü bilanço süründürür, iyi bir bilanço ortalığı karıştırır...
    geçen 3 cü çeyreğe göre satışlar düşük idi tadilatta olan fırın başladı vs vs benim tek kriterim hasılat foton kardeş beklenti alayım esen kal

Sayfa 304/343 İlkİlk ... 204254294302303304305306314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •