hisse 4 aydır düzeltiyor daha dinlenmeye geçmedi bileilk gün mottom neydi ? Endeksle inatlaşılmaz piyasa adamı çarpar
bölge sıkıntılı iken ? ve endeks kötü kapanışlar alırken acımazlar hatta hiç acımazlar temkinli olun yatırımcı dostlar üzerler
hisse 4 aydır düzeltiyor daha dinlenmeye geçmedi bileilk gün mottom neydi ? Endeksle inatlaşılmaz piyasa adamı çarpar
bölge sıkıntılı iken ? ve endeks kötü kapanışlar alırken acımazlar hatta hiç acımazlar temkinli olun yatırımcı dostlar üzerler
Elimize yapıştı amk hissesi. Yükselişe hiç tepki vermiyor o.çocukları
Bu gerçekten artık adilik. Endeks %2 yapmışken bile bu kadar düşmesine rağmen hala sıfır yapıyor. Demekki insiderlik var gene başka bisey gelmiyor aklıma. Ailenden kat kat çıksın bu baskı tahtacı bozuntusu.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Ah borsaya son beş yılda gelenler ah.. Bu piyasa size istediğiniz gün istediğiniz kadar para vermez.. Ya sizden alır ya da size yirmi otuz kat verir.. Sabır denen nimet maalesef bizdeki yatırımcıda yok.. Sadece küfür aşağılama ..Kazandığı zaman kaypaklık yağcılık.. Yatırımcı birikimci olsun diye bir çok platformda yazdım..Ama ne çare .. Para lazım bu gece lazım modunda çok zor kazanacaksınız..Syglr.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
İspanya haberlerinden bir cacık çıkmaz üstadım ancak bu haberi önemsiyorum ki, TR'nin bir çok şirketi Sırbistan'da yerini çoktan almıştı zaten...Görebildiğim kadarı ile her iki cenaha (ABD & Çin) aynı yakınlığı gösteren bu ülkeyi büyük para sahipleri bir sıklet merkezi olarak konumlandırmak istiyorlar...Bakalım şirketin bu yönde nasıl bir aksiyonu olacak dikkatle izlemekteyim...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri