Sayfa 490/529 İlkİlk ... 390440480488489490491492500 ... SonSon
Arama sonucu : 4226 madde; 3,913 - 3,920 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Daha önce yazdım, burada ne zaman yazan çizen kalmaz.O zaman hareket başlar.Halen 15-20 resmi takipçi izliyorsa yanlış yönde olan herkes değil sensin.Benim en önemli indikatörüm budur.
    Dünya piyasalarında global resesyon fiyatlanıyor.Halen iyimserlik pompalamak abesle iştigaldir.
    iyimserlik pompalamak ne?
    yani 1,76 dan verelim mi?
    bunu mu diyorsun.
    eğer başka bir şey söylemeye çalışıyorsan onu söyle.
    ne yapalım ?
    canteyi bu fiyattan satarsak, ne yapacağız onu da söyle..yazdıkların bir işe yarasın.
    ne dersin?

2. Satmak için 3-4 ay geç kaldın.En azından başkalarının da günahina girme ,çok düştü ya buradan gidebileceği tek yön
    yukarısımıdır.

Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Satmak için 3-4 ay geç kaldın.En azından başkalarının da günahina girme ,çok düştü ya buradan gidebileceği tek yön
    yukarısımıdır.
    yön gösteren sensin.
    sen söyleyeceksin nereye gideceğini.
    millet te senin kadim bilgilerinden istifade edecekler.

bu gün + kapatan bir senedim oldu ama bu cante değil.. cente de hakkına düşen sopayı yedi...tekrar 1.81 üzerine çıkmalı..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    bu gün + kapatan bir senedim oldu ama bu cante değil.. cente de hakkına düşen sopayı yedi...tekrar 1.81 üzerine çıkmalı..
    1,70 i bu gün gördü. eğer altına inmeden yukarı dönerse, kardemir sistemi mi acaba derim.
    en düşük 1,75 ten almıştım.
    bugün 1,70 i görmesine rağmen almadım.
    son cante kademem 1,75 çünkü.

eğer AYEN 26 ya gelirse, elimden kurtulamaz . RPP nin tamamını bozar AYEN alırım.

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    eğer AYEN 26 ya gelirse, elimden kurtulamaz . RPP nin tamamını bozar AYEN alırım.
    Ayenin 28.33 kırılması halinde 25.38 seviyesini görme olasılığı olabilir.. vade 2-3 hafta.. 29.62 üzerinde kaldığı sürece bu beklenti çöp olur..

cante 1.6938 denendi.. umarım son denemesi olur.. iyica sıkıcı olmaya başladı..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    Ayenin 28.33 kırılması halinde 25.38 seviyesini görme olasılığı olabilir.. vade 2-3 hafta.. 29.62 üzerinde kaldığı sürece bu beklenti çöp olur..

cante 1.6938 denendi.. umarım son denemesi olur.. iyica sıkıcı olmaya başladı..
    Yaptığınız AYEN yorumu için, teşekkür ederim.
    "Nasipse gelecek, hint ten yemen den. Nasip değilse ne gelir elden" diye bir söz vardır. Hayırlısı olsun.
    Bu gün yeni şeyler öğrendik. Çin işi japon işi, yeni bir sayfa daha açıldı. küresel borsalarda, çoğu hissenin şakülü kaydı. bist 100 deki bazı hisseler, kaportalarına kötü hasar verdiler. Zaman içinde yeni yeni şeyler öğreneceğiz gibi. Bist 100 ne kadar gecikme ile çıkar acaba bu dalgadan?

8.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    KRDMD in yıllar önce 1,70 kadar inerek.yaptığını buna da yaptıracaklar belli oldu
    AYRIYETEN,
    CANTE ye küçülün de götünüze girsin demiştim.
    evet yaptılar.
    aferim.
    Umarız düşüş sonrası yükselişi gibi olur.

Sayfa 490/529 İlkİlk ... 390440480488489490491492500 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •