Sayfa 767/882 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Bence biz bize kaldık...hissedarx ,agresif..kazanckapisi...keko ve tahtacı...diğerleri tası tarağı toplayıp gittiler...artık egegubreye mi başka bir hisseye mi bilemiyorum ..

2. Bunlar değil üstadım çok gerilerden bahsediyorum, benim hikayem sayın hayek ile başladı burada...2022 lere doğru gidin...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bunlar değil üstadım çok gerilerden bahsediyorum, benim hikayem sayın hayek ile başladı burada...2022 lere doğru gidin...
    Gedik den bahsediyorsun..

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Ben bir tek lot satmadim...bunu bikacak kadar söylüyorum ama nedense kimseye anlatamıyorum...yalnız herkes benim gibi dayanıklı olamaz ..bence de yeni gelenlerden pek kimse kalmamıştır...yalnız yeni gelenlerin üzerinde en küçük bir tasarufum yok..herkes kendisi kararını veriyor..tahta yapıcı beni sevse de sevmezse de bana alışmak zorunda...çünkü uzun süre daha ben buradayım...tabi ALLAH uzun ömür verirse ???
    Senin satmadığına üzüldüm ve bunu geride de yazmıştım hatırlarsan...Şayet dediğin gerçekten doğruysa burada yaptığınız bütün güzellemeler adamların mal çıkmasını sağladı...Yakın gelecekte bunu anlayacağız merak etme...Bugün denemesi yapıldı tahtada...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Senin satmadığına üzüldüm ve bunu geride de yazmıştım hatırlarsan...Şayet dediğin gerçekten doğruysa burada yaptığınız bütün güzellemeler adamların mal çıkmasını sağladı...Yakın gelecekte bunu anlayacağız merak etme...Bugün denemesi yapıldı tahtada...
    Söylediklerim doğrudur..yalan olmaz bende...gerisini de bilmiyorum ..kim ne yapar nasıl bir deneme yapar bilemem..ama şunu biliyorum ki herkes iyi günün dostu olmuş..herkes kısa günün karını cebine indirme derdine düşmüş...kimse sabır ve cefa çekmeye gelemiyor...

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Bence biz bize kaldık...hissedarx ,agresif..kazanckapisi...keko ve tahtacı...diğerleri tası tarağı toplayıp gittiler...artık egegubreye mi başka bir hisseye mi bilemiyorum ..
    Tek bir lot dahi satmadan sabırla beklemedeyiz bakalım.

7. Yaklaşık 7 ay olmuş hissede olalı

8.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Yaklaşık 7 ay olmuş hissede olalı
    Benim 6aylik kar beklentim 60 milyon ve üzeri idi korkarım bu rakamlar çok zor görünüyor finansallari rakamın 44milyon civarı olacagini sene sonu için 90 milyon olma ihtimali ni gösteriyor hakkımızda hayirlisi

Sayfa 767/882 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •