maliyet 2,15 e düştü.
hala daha ciddi zarardayım.
bist 50 deki hisselerdeki gibi mantıksız, dengesiz, anlamsız. niye göre alınıp niye göre satıldığı hisseler gibi değiliz. zaman zaman. keşke başka hissede olsaydım dedikten sonra, hiç birinin fayda sağlamadığını görüyorum.
en azından cantenin alt cenahında maliyetlenmişim.
umutları bir seneyi geçkin ileri atıyoruz. hiç biri de olmadı. en son maduro dedik o da fos çıktı. şimdi ki tarih 17 eylül ve sonrası. bakalım bundan sonra neyi bekletecekler. inşallah son olur.
ortada eti butu yerinde bir tesis var. 9 tane kurumsalla birlikte bekleyince umutsuzluk olmuyor.
maliyet 1.91 en son 1.81 almıştım... sonrasına al sat yapmamakla hata ettim.. ( diğer senetlere öncelik vermemde maliyet düşürmemi olumsuz etkiledi..) kısaca dönüp bakmadım bile.. bu ay da eksi kaparsa 5 ay arka arkaya düşüş gerçekleştirecek..
1.94 ve üzeri nefes alacağı bölge..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Bugünün 1,71’i eskinin 12,75’ine denk geliyor.
Geçerken selam vereyim dedim.
Senin gibi hisseyi de, sahiplerin vasat dolandırıcılarıda,93 milyon lotu alan fonlarıda ,alayınızı...30 yıldır böyle bir tezgah görmedim..
Yer İmleri