eger yeniden nitelikli yatirimciya lot sayisi yapilirsa , patron sattigi paylari yerine koyabilmek icin yani sirketin uzerindeki sahiplik oranini eski ayni seviyeye getirebilmek icin hisseyi baskilayrak ky elindeki lotlari almaya calisir , ayrica tahsisli sermaye artirimina gider , son 1 senedir millet ne yasadiysa tum BU yasananlarin tekrarini bir daha yasar , BU nedenle hisseden kacmak icin bir sinyal yada isaret olarak algilayin BU gelismeleri aksi takdirde kazanacaginiz para enflasyona karsisinda erir gider hic bi anlami kalmaz o 1 yillik surecte , o zaman kacip saglam bi hissede uc bes ne kazanirsiniz artik daha sonra ortalik durulunca tekrar sasaya gelmek en mantikli yol diye dusunuyorum
maymun oklavayi 1 kere yutar ikinci kez yutmaz derler , Benim en azindan izleyecegim yol budur , tecrube borsada sahip olabilecegin en degerli seydir , BU son 1 bucuk yillik tecrubeyi sakin cope atmayin derim
sahsen Ben erdemogluna 2 email gonderdim , son emailim kurban bayrami oncesiydi , tahtacisinin izledigi yolu ve yatirim departmaninin genel mudururnun kendisini nasil yonlendirdigi ve bunun negative sonuclarini ayrintili bi sekilde yazdim , sirket vizyonunu tamamlama yolunda hangi yolu izlemesi gerektiginide ve bunun kendisine yani sirkete olumlu taraflarini belirttim , oldukca uzun bi email di ayrintili bi sekilde yazdim cunku kendisine , erdemoglu zeki bi Adam , muhakkak yazdiklarim konusunda dusunecektir ,
sonucta `` aklinin yolu birdir `` ortaklik konusu uzerinde bazi seyleri bir daha gozden gecirecektir diye dusunuyorum , fikirleri degisir degismez bilmem ama tekrar dusuneceginden eminim
Yer İmleri