Sayfa 437/444 İlkİlk ... 337387427435436437438439 ... SonSon
Arama sonucu : 3545 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by Harun77 Yazıyı Oku
    Patron bu kadar savunmaz şirketi. Yorumlarında sürekli iyimser bir hava çizerek insanları yanlis yönlendirme. Hedef fiyat veren tacirler çıkıyor çıktı bitti hatta. Yatırım fonları ona keza çıkıyor durmadan. Kağıt 1 yıldır yatırımcısını zarar üstüne zarara uğratmış, patron satmış da satmış. Sen hala şirkete methiyeler dizmeye devam ediyorsun
    Ben boyle bir sey yapmiyorum.

Ciddi bir duzeltme yasaniyor, en guclu sirketler bile deger kaybediyor.

Surekli olarak gunluk hisse fiyatina gore icine dustugunuz psikolojiye gore karamsarlasiyorsunuz.

Bence satip cikin, bir daha da borsaya bulasmayin.

Bir suru yatirim fonu var, gidin onlari alin.

Ve kimseye de ayar cekmeyin.

Sizi adam yerine koyup cevap yaziyoruz.

Insanlari bu kadar kolay harcamayin.

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ben boyle bir sey yapmiyorum.

Ciddi bir duzeltme yasaniyor, en guclu sirketler bile deger kaybediyor.

Surekli olarak gunluk hisse fiyatina gore icine dustugunuz psikolojiye gore karamsarlasiyorsunuz.

Bence satip cikin, bir daha da borsaya bulasmayin.

Bir suru yatirim fonu var, gidin onlari alin.

Ve kimseye de ayar cekmeyin.

Sizi adam yerine koyup cevap yaziyoruz.

Insanlari bu kadar kolay harcamayin.
    Ben kimseyi harcamıyorum. Çok toz pembesin sadece. Realist olun biraz. Ve insanlara duygusal konusmalar yapıp, ümit pompalamayın. Sağlıcakla.

3.  Alıntı Originally Posted by Harun77 Yazıyı Oku
    Ben kimseyi harcamıyorum. Çok toz pembesin sadece. Realist olun biraz. Ve insanlara duygusal konusmalar yapıp, ümit pompalamayın. Sağlıcakla.
    Hisse'nin F/K orani 2.9 ( bu demektir ki koydugun tum parayi 2.9 yilda geri alirsin.)

Hisse'nin Pd/Dd orani 1.3 ( bu 1 TL.lik degere 1.3 TL. veriyorsun demek.)

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=LIDFA

Bu degerleri gormek mi toz pembe olmak.

En yakin rakip ULUFA, onlarda bu degerler F/K 2.6 Pd/Dd 1.6

Biz bu degerlerle, gercek matematik degerler le yaziyoruz.

Bunlardan anlamiyorsun, sadece hisse degerinin gunluk hareketine bakarak degerleme yapiyorsun.

Bu nedenle cok pembesin diye yargilamadan once biraz bilgini artir.

Bundan sonra da bu hisse ile bilgileri sen ver.

4. Ayrica birak algiyi demekle cok toz pembe bakiyorsun demek iki ayri suclama.

Ben kimim ki algi yapacagim ?

Neden toz pembe gorecegim, kendimi mi kandiracagim.

Seviye olarak, surekli atismak, kavga cikarmak kulturu olan bir toplumda zaten bu bilgileri paylasmak hata.

Bunu bir kez daha anladim.

5. Başarılan sürekli ve dengeli büyüme rakamları sonucunda Lider Faktoring in 30 Haziran 2024 tarihi itibariyle toplam bilanço büyüklüğü 6,0 milyar TL; bu büyüklüğün 4,9 milyar TL tutarı net faktoring alacakları olup özkaynakları 1,5 milyar TL dir. Lider Faktoring'in bilanço yapısında aktiflerin %81 inden fazlası faktoring alacaklarıdır.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1323117

( Faaliyet Raporu sayfa 24/37 )

Tınaz kardeşe haksızlık yapılıyor,
    Her yazdığını altını dokdurarak yazıyor.
    Bir hissenin ederine gitmesi zaman alabilir.
    Borsa vur kaç yeri değildir,
    Bazen 1 ayda olur bazen 3 yıl hatta 5 yıl sürebilir.
    Temel değerleri tınaz bey doğru olarak yazıyor,algı ve yönlendirme olduğuna şiddetle katılmıyorum.
    Böyle analize dayanarak yazanları kırarak bilgi akışına lütfen set cekmeyelim.
    Maalesef patron satışı hiç iyi olmadı neden sattı vede blok satma yolunu sevmedi,
    Allah bildiği gibi yapsın,
    Yt.tv.degikdir
    Sağlıklar

7. Bu kadar baskı ve bu kadar fiyat kırmanın elbette geçerli bir nedeni vardır balık büyük olacak diye düşünüyorum Bir zamanlar banka kuracak falan deniliyordu belki de böyle bir yeni gelişme olabilir lider faktoring ulusal faktörünge göre piyasa değeri defter değeri anlamında daha ucuz.... Ayrıca lider faktoring denge varlık yönetiminin de tek sahibi lider faktoring denge varlığı da halka arz edebilir bu da bu şirket için devasa bir gelir sabah yani lider faktoringde hikaye bitmez

8. Sigortada ANSGR fitili yakmıştı...Faktoringde MAJOR ISFIN 0,97 PD/DD ile tum sektorü teredutte bıraktı...Temettü vermeyen..Her yeni karı Finansman ihtiyacı duymayacağı Özkaynağa ekleyen sektörü GARFA ile analiz etmiştik.GARFA süratli hareket yaptı..Umarım ISFIN VE LIDFA liderlik yapar..Makus kaderi değiştirir.YTD.

Sayfa 437/444 İlkİlk ... 337387427435436437438439 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •