Sayfa 906/1003 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 7,241 - 7,248 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1. Merhabalar bugün 3 aylık ddkkm dönüşü vardı. İlave alınan faizi de hesaba eklemişler ancak başlangıç kuru 3 ay önceki kur görünüyor. Bu durum gün içinde değişir mi bankacıma ulaşamıyorum.

2. DDKKM hala yapılıyor mu?

Alıntı Originally Posted by umtt Yazıyı Oku
    Merhabalar bugün 3 aylık ddkkm dönüşü vardı. İlave alınan faizi de hesaba eklemişler ancak başlangıç kuru 3 ay önceki kur görünüyor. Bu durum gün içinde değişir mi bankacıma ulaşamıyorum.
    DDKKM hala yapılıyor mu? Benim mt Kaldırıldı dedi diye,Döviz fonlarına geçiş yapmıştım. yaklaşık bir yıl evvel.

3.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    TEB marifetli %53 yapmış, açıkta kalacak para mevzuları filan benim kafama yatmıyor böyle işler, kullanan var mı?
    yani ne kadar avantajlı bilemedim 3 milyon için baktım 150 bin boşta kalıyor, neti kaça geliyor hesaplamak gerekiyor ama para piyasa fonları ile aynı oluyordur herhalde benim elimdekilerin mevduat getirileri %52 ye denk geliyor.

4.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    yani ne kadar avantajlı bilemedim 3 milyon için baktım 150 bin boşta kalıyor, neti kaça geliyor hesaplamak gerekiyor ama para piyasa fonları ile aynı oluyordur herhalde benim elimdekilerin mevduat getirileri %52 ye denk geliyor.
    Nkolayın %48'inde kalmak iş değil yani
    PPF her türlü daha mantıklı anladığım kadarıyla

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    TEB marifetli %53 yapmış, açıkta kalacak para mevzuları filan benim kafama yatmıyor böyle işler, kullanan var mı?
    1000k için 50k boşta+ 25.000lik tkm alıyor pacalli getiri 51.62 hesapladım

6.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Bir haftadır mevduata eş getiri 52-53 veren ppf'ler var 48 oranla n kolay veya 49-50 ile mevduatta para tutmanın hiç bir anlamı yok.

Günlük vadeliye baştan beri karşıyım bankların icat ettiği şartlı şurtlu saçma sapan bir şey . 1 milyon yatırıyorsun 100-150k parayı boşta öldürüyor.

Stopajsiz ppfler 56.5 stopajli ppfler 52.5 gibi.
    *1Mayıs öncesi ve sonrası alınan ppfler*

8.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    nkolay'ın hiç bir avantajı yok şu an, çok daha iyi veren ppf ler var, hatta geçen gün aradım 6 ay için %45 verdiler. faizler düşecek diye uzun vadeli daha az veriyorlarmış.

Sayfa 906/1003 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •