Sayfa 540/998 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Uçtan uca şifreleme olduğu için WhatsApp kullanıcıların birbirine gönderdiği mesajlara erişimi yoktur , WhatsApp ad , ip adresi gibi bilgileri verebilir . Bu yüzden bu bilgileri verebilmesi mümkün değil abi .
    Valla ben böyle platformların bilgileri illa bir yerlerde tuttuklarına inanırım, kendileri yapmıyorsa bile, derin devlet illa iki tel çeker bunların sunucularına.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Eğer bu verilmezse ki bazı sıkıntılarımız var eğitimde yakından bilindiği gibi, şu gördüğümüz tablo olur. Bu sefer ateistle mi deistle mi uğraşacaksınız? LGBT ile mi uğraşacaksınız? Uyuşturucuyla mı uğraşacaksınız? Şaşırırsınız, şaşırırsınız. Ondan sonra başlıyoruz efendim savcı nerde? Polis nerede? Arkadaşlar, savcılarla polislerle bu iş olmaz olmaz. İşin başı, ilacı eğitim. Bunu verdik verdik, veremedik kendi çocuklarımızla bize yabancılaşıyor kendi torunlarımıza bize yabancılaşıyor.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...gildir-2246194

Adam hakli.

Yarisi boyle kalani cibiliyetsiz.

Bunlar onceleri capulcuydu, sonra vatan haini oldular simdi de cibiliyetsizler.

"The Wire" Diye bir dizi vardı, uyuşturucu satıcılarına tüm telefonlarını dinlemelerini rağmen nasıl haberleştiklerini bulamıyorlardı, tüm polis veya gizli servislerin en sevmediği durum.

En sonunda anlıyorlar ki, o devirde yaygın olan belde taşınan SMS cihazı kullanıyorlarmış, haberleşmek için.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla ben böyle platformların bilgileri illa bir yerlerde tuttuklarına inanırım, kendileri yapmıyorsa bile, derin devlet illa iki tel çeker bunların sunucularına.
    Dediğinize katılıyorum.
    Uçtan uca şifreleme var diyorlar ama ben buna şüphe ile bakarım. Acaba gerçekten öyle mi?
    Misal cep telefonuna yüklediğimiz uygulamalarda kameraya erişimi kapatıyoruz. Gerçekten kapalı mı yoksa senin ruhun duymazken kamera görüntü alıyor mu? Bilemeyiz.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kaç tane abisi var, babası var.
    Ailenin küçüğü öldürülmüş. Hepsi suskun. Oysa ortalığı yıkmaları lazım değil mi?
    Misal köy dışından yani yabancı biri öldürseydi, böyle suskun kalıp kabullenirler miydi?
    Mümkün değil. Ayaklanma çıkardı köyde.
    Narin'in amcasının avukatı davadan 'bir anne olarak devam edemem'diyerek çekilmiş.

6.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Narin'in amcasının avukatı davadan 'bir anne olarak devam edemem'diyerek çekilmiş.
    Paralı iseler kendilerine avukat önereyim , ki öyle görünüyor,

Metin Feyzioğlu, veya

Ersan Şen

davaya bakabilir diye düşünüyorum geçmişte sergiledikleri performansa göre değerlendiriyorum, bir eleştiri anlamı taşımaz..
    Yanlış anlaşılma olmasın..
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

7.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Bence bu cok dogru bir hareket.

8 yasinda bir kiz cocugun katledilmesi cok buyuk bir aci ancak cok daha aci olan, tum ulusun yuregine saplanan adeta bir bicak darbesi bu.Evladi olan, kiz cocugu torunu olan herkesin cigeri yaniyor.

Akli vicdani ve mantigi olan milletler boyle bir hadise karsisinda ne yapar, derhal meclisi toplar bir tek madde ile bir idam cezasi kanunu cikarir ve bir hafta icinde bu canileri Ulus Meydaninda asar, canli yayinla tv de yayinlar.

Yoksa bu yureklere isleyen acinin travmasi gecmez, unutulmaz, affedilmez.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Dediğinize katılıyorum.
    Uçtan uca şifreleme var diyorlar ama ben buna şüphe ile bakarım. Acaba gerçekten öyle mi?
    Misal cep telefonuna yüklediğimiz uygulamalarda kameraya erişimi kapatıyoruz. Gerçekten kapalı mı yoksa senin ruhun duymazken kamera görüntü alıyor mu? Bilemeyiz.
    Benim Philips televizyonda neden ekran kamera kapağı var, bir sosyal medya baronu telefon kameralarını izolebantla kapatıyordu, kimse hikaye anlatmasın götümüzde resmen kameralı mikrofonlu ajan taşıyoruz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 540/998 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •