Kerem bir birinden güzel golleri kime attı acaba... gönderenler bu golleri hissetmişmidir..![]()
Kerem bir birinden güzel golleri kime attı acaba... gönderenler bu golleri hissetmişmidir..![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Gs in ne yaptigi belli değil. Ne Okan ne Scott ekibi futbolcu kalitesinden anlamiyor. Gs çok büyük zararlara uğruyor. Her sene onlarca diyeceğimiz transfer israfı.
Transferden nokta anlamıyorlar.. hersey şansla oluyor. Kötü dedikleri ,zorla göndermeye çalıştıkları sacha boey takıma 30 milyon euro kazandırdı.
Son bir kaç senede sadece sağ beke bonservisiyle alınan ya da kiralanan kac tane oyuncu var.. van anot, anhelinyo, koln vs vs... hicbirisi de kotu oyuncu değil.. maalesef okanin ya da şimdiye kadar gelen teknik direktörleri israf politikası...
Zaha, tetteh, olivera, Halil, yunus vs vs daha kaç tane dünya para verilen futbolcular.. Üstüne bir de imza paralari...
Okan geçen sene samp liginden evlendikten sonra uefa kupasını alacağız dedi ilk maçta şarta pragtan fark yiyerek elendi...
Yine bu sene young boys gibi son derece mütevazi bir takıma elendi. Hakeme çamur atmalar. Azeri hakem isteriz vs vs... gelin gorunki her iki maçta da gs pozisyon bulamazken young boys onlarca pozisyon buldu...
Şu anda başında okuduğumuz transfer haberleri doğruysa bu takıma cok yazik.. transfer dönemi sona erecek diye nerede kulübüyle sorun yaşayan oyuncu , ne kadar yedek varsa tamamına salca oldular...
3-5-2 oynayacakmış vs lere geldik şimdi de... açık konusuyorum hadi oradan... yazik şu kulübe fatih terim, okann gibiler tamamen kulübü bataklığa sürükledi..
Gidip young boysa elenmen demek kendi oyuncuların piyasa değerini yarı yarıya düşürmen demek.. ayrıca samp liginden elenince transferde hiçbir topçu takımın yüzüne bakmıyor...
Geçen seneden yaziyorum.. Ne kadar yapmayın almayın dediysem nere kötü oyuncu varsa ne kadar yedek varsa ne kadar hantal oyuncu varsa ne kadar koşmayan, mücadele etmeyen oyuncu vara takıma getirdiler...
Bilmem roma, chelsea, psg vs vs gibi takımlar şu kadar bonservis verdi aslında iyi oyuncu bakın nasil oynayacak gibi küçük düşüncelerle transfer yapılmaz....
Bri saga beke 9 milyon euro verecek güçte ekonomik yapımız yok...sara diye aldığınız oyuncu alsa 18 milyon euro etmez...
Okan bakıyorum mertensi yedek bırakıyor.. Keremi forvet arkası oynatıyor.. raciha varken hala yunus akgune forma veriyordu...
Okan aklınca birseyler yaptığını sanıyor ama takım ekonomik olarak ciddi borsa gidiyor...
Açık konusuyorum tek ilaç benim !!!
sıkışan yönetim için fener galibiyeti büyük bir bonustur. hemde farklı bir galibiyet hem de kadıköyde. pazartesi güzel bir açılış yapar ama sonra satış gelir yine. yatırım tavsiyesi değildir. cimbomu yükseltecek en büyük kriter erden timurun başkan olmasıdır.
Gs in en büyük problemi Okan.. ikinci problem Scott ekibi... fb yi yendi diye basın ve çevremdeki herkes yine abuk subuk yorumlar yaptı...
Toplum inanılmaz şekilde futboldan anlamıyor.. başındaki yorumcuları hele hele eski topçuları yorumları içler acısı...
Ne dediysem o. . Bu aldıkları sara' dan tutun da bir çok transfer berbat.. evet sara diyorum.. herkesin harika dediğine kötü diyorum.. avrupada sıradan takımlara elenip şampiyonlar ligine giremiyorsun...
Seni 5-0 yenen Beşiktaş gidip ayakj dan fark yiyor.. millet hala gs fb yi yendi diye havalara uçuyor..
Bir ömür bitiyor..seneler geçiyor.. dünya para israf ediliyor.. Ne zaman avrupada başarılı olacağız..
Şu takımda mertens ve barış Alper özel oyuncu.. Okan hala kafasına göre mertensi kesiyor.. young boys maçına çift forvetle çıkıyor.. mertensi kesiyor..
Ulen şampiyonluğu getiren mertens ve barış.. Sen gidip kerem akturkoglunu forvet arkası oynattın.. Hem keremi hem takımı bitirdin.. Ne zaman merten forvet arkasına geçti takım şampiyon oldu.. ama abuk subuk hatalarına devam ediyorsun.. young boys maçında mertensi kesiyorsun...
Takımda bir çok yanlış var.. osimhen, icardi çift forveti de baştan sona yanlış..
Bu kadar hantal defans ve orta saha ile sen bırak 2 forveti tek forvetle dahi sıkıntı yaşarsın.. abuk subuk kamyon kadar hantal defans oyuncularındanni doldurdun..
Şu ülkenin parasına puluna yazık.. taraftar ve basın her sene takim8 şaşırır.. yok geçen sene çok iyiydik yok şu sene çok iyiydik...
Berbat ötesi berbat.. şimdi a spor açık Okan osimhen ve icardi doğru olduğunu anladık diyor . Tam kepazelik tamm
Yaung Boys a yenildiniz yenildiğini takım İsviçre liğin de sondan 2. 8 maç oynamış 1 galibiyeti var onlarda gs yi iki maçta da yenip onla savunuyorlar sizde fener maçıyla avunuyorsunuz ben size bişey diyeyim oshimen ile sara olmasaydı durumunuz içler acısı olurdu osihmenin sahada olması bile rakip takımı bozuyor ayrıca dünkü ilk penaltı pozisyonunda bildiğin penaltı gs olunca çalmadı çalmadı hakem karar sonrası dağıldı ne yapacağını şaşırdı penaltıyı vermede ne olursa olsun dedi devamını düşünmedi bile o pozisyon anadolu takımından Bi futbolcu yapsaydı direkt penaltı olurdu 50 tane örneği var icardinin de pozisyonunda golden önce el var koltuk altına değiyor ayrıca top dönerek yükseliyor ardından koltuk altına temas ettikten sonra düşüşe geçip dönüş yönünü değiştiriyor fizik kuralları böyle diyor top çarpmasa dönüş yönünü değiştirmez
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Birde şu biz pazar günü oynaya bilirdik demiş niye sen sadrazamın sol taşşağımısın Beşiktaş fenerbahçe kadroyu geniş tutacak her mevkiye iki üç transfer yapacak ama sen eksik bölgelerine bile transfer yapmayıp ondan sonra ayrıcalık isteyecen bir gün fazla dinleneyim rakiplerimden kadrom dar oyuncuların yedeği yok yeterince dinlendiremiyorum o sebeple birde üstüne üstlük kerem i gönderdin hak ettiği değeri vermedin onun onda biri kadar takıma faydası olan futbolcuya kazandığının 5 10 katını verdin kerem iyiki gitti bu kerem olayı hanene eksi yazdı bilesiiin
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Yine yanlış teshisler.. gs da sara iyi falan değil.. Turk futbolunda futbolcu seciminde yanlislik var. Nasıl bir oyun istiyorsun ona göre transfer yapmalısın..
Gs her zaman hücum futbolunu istiyor.. ama seçtikleri oyuncular istediği oyun tarzı ile uyumlu değil..
Sara vs 18 milyon euroluk oyuncu değil.. fenere ya da başka bir takıma gol atması önemli değil. Gs dünkü maçta sara ve şu iyiydi denilecek bir durum yok
Geçen seneden beri yaziyorum. Gs defans oyuncuları çok hantal.. acin bakin ingilteredeki manu- gs maçına yediğimiz 2 golde aşırı hantal defans oyuncuları yüzünden...
Yine bu sene İstanbul'daki young boys maçında bakın yine hantal defans yüzünden.. Adam anında gs li oyuncunun belini kırıyor...
Eğer hücum oynuyorsun davinson, abdulkerim, kaan, abdulkerim gibi hantal oyuncuların olmayacak... (ornek :fenerleri ostervoldeyi göbekte değerlendiririm.. hızı çok iyi.. boyu da iyi).. ( eğer fener avrupada başarı sağlamsa 25-30 milyon euoraya çok rahat satar.. bir çok kişi de beğenmez adami
Orta saha oyuncularının da kedi gibi .. bir tanesi de extra sert ikisi de agresif olacak...
Futbolcu seçiminde bir çok parametre var... bunlar en basiti...
Triskadan sara mara gibi oyunculara iyi denilemez...
Gidip jelerte 11 milyon euro sağ bek jakops a 8 milyon euro alış garantili transfer yapılmaz... gs in sol ve sağ beke alacağı oyuncular 5-6 milyon euro bandını aşamaz... çünkü eldeki bütçe öncelikli kale, defans , orta saha ve hücuma aktarılır...
30 milyon euro young boysa verildi.. samp ligine gidilememesi tam kepazelik.. Okan ekonomik anlamda gs a çok zarar veriyor..
Yer İmleri