Sayfa 823/882 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 6,577 - 6,584 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    inkar etme agresif...konuşmalarından belli oluyor...daha kaç nick eskiteceksin ??
    hadi la ispatlasana

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    O zaman, biz buralardan alıp o senin "destek sözü verdiğin" 40'lı seviyelere geldiğinde satınca ağlama ama... Neydi o öyle yahu müritlerin full mesai yaptığı günler...

Hey gidi günler !...
    nasip ne olur bilemem...kim kime mal satar hiç belli olmaz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by yazilimci07 Yazıyı Oku
    hadi la ispatlasana
    konuşma ve yazma tarzın aynı...biz malımızı tanıyoruz sen merak etme..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Keko Teknosa hakkında ne düşünüyorsun şuan ucuz gibi geldi

2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by delpiero7474 Yazıyı Oku
    Keko Teknosa hakkında ne düşünüyorsun şuan ucuz gibi geldi

2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    döviz kuru bu şekilde ucuz kaldığı sürece teknosa iş yapmaya devam eder...geçmişte beğenip almıştım...yalnız şu sıralarda ucuzlayan çok kaliteli hisseler var...

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sözleşme değişikliğini kazançkapısı dostumuz sermaye artışına yorumlamıştı ama birileri onunla dalga geçmişlerdi...duyumun doğru ise ?? büyük bir ihtimalle sermaye artışı geliyor...sanf 30 dan 150 milyona çıkarmıştı sermayesini...bakalım berkosan yaparsa ?? ne kadar yapar ?? bekliyoruz...
    Şu sıralar sermaye artırımı olmaz sanıyorum geri alım açıklayabilir Ler tabi kurul toplanirsa

7.  Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    Şu sıralar sermaye artırımı olmaz sanıyorum geri alım açıklayabilir Ler tabi kurul toplanirsa
    toplanır neden olmasın..bence toplantıya yakın olan her yatırımcının gitmesinde fayda var...ne kadar kalabalık olunursa o kadar etkili olacak yatırımcı...

8. Sermaye arttırımı değil , sermaye tavanı arttırımı konuşulacak. İkisi bambaşka konu. Sermaye arttırımı diyip gene kafanızdan hayaller uydurmayın toki vs gibi. Geri alimida %1 ihtimal görüyorum %99 olmaz olamaz. Daha önceki 3-4 genel kurulda hisse ile kesinlikle ilgilenmediklerini böyle birseysin asla gündemlerinde olmadığını tek odak noktalarının şirketin gelişimi olduğunu belirttiler. 3 ayda 30m kar eden şirket bu kari hisseyemi bassın napsin bu konudada umut pompalamayin. Biraz araştırın okuyun neden toplandılar toplantı başlıkları nedir vs okuyun……

Sayfa 823/882 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •