1000 tane yorumumdan bir tanesini çıkarıp da onunla beni eleştiremiyorsanız o vakit akıllı akıllı yerinizde oturun..
1000 tane yorumumdan bir tanesini çıkarıp da onunla beni eleştiremiyorsanız o vakit akıllı akıllı yerinizde oturun..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ben de ısrarla berkosan benzeri hisseler borsada çok az kaldı diyorum...(sermayesi düşük, karlılığı yüksek, finansalları çok iyi, döviz pozisyonu yüksek,ihracatı yüksek )...su akar yolunu bulur...berkosan ile karşılaştırdığımız hisseler piyasa değeri olarak berkosanın 4 katına ulaştılar...al unut hissesi benim gözümde...iyi günde de kötü günde de bunları söylemeye devam edeceğim....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
sözleşme değişikliğini kazançkapısı dostumuz sermaye artışına yorumlamıştı ama birileri onunla dalga geçmişlerdi...duyumun doğru ise ?? büyük bir ihtimalle sermaye artışı geliyor...sanf 30 dan 150 milyona çıkarmıştı sermayesini...bakalım berkosan yaparsa ?? ne kadar yapar ?? bekliyoruz...
sanfm un piyasa değeri şu anda 4,125 milyon tl...berkosanın ise 840 milyon tl...tam 5 katlık bir fark var....oysa temel olarak her iki hissenin de birbirinden güçlü olduğu yönleri var...genel olarak birbirlerinden çok da farklı değiller...ihracat oranı, döviz pozisyonu, finansal yapısı olarak berkosan üstündür ama ciro da sanfm üstündür...ilk çeyrekte net karda berkosan üstün idi ama ikinci çeyrekte sanfm üste geçti..
Yer İmleri