Sayfa 822/882 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. 1000 tane yorumumdan bir tanesini çıkarıp da onunla beni eleştiremiyorsanız o vakit akıllı akıllı yerinizde oturun..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    1000 tane yorumumdan bir tanesini çıkarıp da onunla beni eleştiremiyorsanız o vakit akıllı akıllı yerinizde oturun..
    Yarın olağan üstü kurul toplanıyormus boyle bir bilgiye ulastim
    Teyit etemedim ama muhtemelen dodru olduğunu dusunuyorum

3.  Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    ben de ısrarla berkosan benzeri hisseler borsada çok az kaldı diyorum...(sermayesi düşük, karlılığı yüksek, finansalları çok iyi, döviz pozisyonu yüksek,ihracatı yüksek )...su akar yolunu bulur...berkosan ile karşılaştırdığımız hisseler piyasa değeri olarak berkosanın 4 katına ulaştılar...al unut hissesi benim gözümde...iyi günde de kötü günde de bunları söylemeye devam edeceğim....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    sözleşme değişikliğini kazançkapısı dostumuz sermaye artışına yorumlamıştı ama birileri onunla dalga geçmişlerdi...duyumun doğru ise ?? büyük bir ihtimalle sermaye artışı geliyor...sanf 30 dan 150 milyona çıkarmıştı sermayesini...bakalım berkosan yaparsa ?? ne kadar yapar ?? bekliyoruz...

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    biz lafla peynir gemisi yürütmüyoruz...
    Doğru, zaten yürütemedin de... Hisseler car car konuşarak değil lot lot alarak yükselir, artık bunu da anlamış olmalısın...Hadi bakalım biraz da seni sahneye alalım...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6. sanfm un piyasa değeri şu anda 4,125 milyon tl...berkosanın ise 840 milyon tl...tam 5 katlık bir fark var....oysa temel olarak her iki hissenin de birbirinden güçlü olduğu yönleri var...genel olarak birbirlerinden çok da farklı değiller...ihracat oranı, döviz pozisyonu, finansal yapısı olarak berkosan üstündür ama ciro da sanfm üstündür...ilk çeyrekte net karda berkosan üstün idi ama ikinci çeyrekte sanfm üste geçti..

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Doğru, zaten yürütemedin de... Hisseler car car konuşarak değil lot lot alarak yükselir, artık bunu da anlamış olmalısın...Hadi bakalım biraz da seni sahneye alalım...
    ben aldığımda hisseyi tavan yaptırmayı amaçlarım...şu anda bunu yapacak gücüm yok...kendimi hazır hissettiğimde bunu yapacağım...zaten burada da söz vermiştim...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben aldığımda hisseyi tavan yaptırmayı amaçlarım...şu anda bunu yapacak gücüm yok...kendimi hazır hissettiğimde bunu yapacağım...zaten burada da söz vermiştim...
    O zaman, biz buralardan alıp o senin "destek sözü verdiğin" 40'lı seviyelere geldiğinde satınca ağlama ama... Neydi o öyle yahu müritlerin full mesai yaptığı günler...

Hey gidi günler !...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sayfa 822/882 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •