Sayfa 137/213 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187 ... SonSon
Arama sonucu : 1703 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Burada bir fiyatlama yaşayacaksak tahtadaki büyük oyuncuların etkisiyle olacaktır bunu da unutmamak lazım ben şuna inanıyorum bir şeyi ne kadar sıkarsanız patlaması o kadar şiddetli olur ister fakir tesellisi deyin ne derseniz deyin ama insan ümitsiz yaşayamaz ben plastik kart hissesinin potansiyeline inanıyorum etrafımdaki hiçbir kimseye de bu hisseyi önermiyorum birçok insanın psikolojisini bozar zaten taşıyamaz herneyse çok konuştuk bütün paydaşlara saygılar bol sabırlar

Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Sayın TA bikaç sualim olacak kalav ve sizin gibi yatırımcıların tahtayı çok zora sokacak hareketler yapacağını düşünmüyorum hatta birçok yatırımcının tahta iyi fiyatlama görse tahtadan döküleceğini ama sizin ve kalavın tamamen tahtadan çıkmayacağını düşünüyorum hal böyleyken tahtada yaşadığımız bu süreç normal mi çünkü tahtada hiç işlem olmaz hale geldik benim şahsi kanaatim tahtanın çok büyük bi bölümünün yönetimin elinde yani firmanın eski sahibinin elinde olduğunu düşünüyorum yanılıyor da olabilirim çünkü eskiden patron şirketiymiş ve hiçbir patron tahtanın kontrolünü piyasanın eline vermez sakıncası yoksa yorumlayabilirseniz sevinirim saygılar
    Sayın thejackalav. 'ı bilemem ama ben kendi adıma sorduğunuz için bazı şeyleri bildiğim ölçüde açıklamaya çalışayım:

- Bu tahtayı değil, yoğun işlem yaptığım hiç bir tahtayı asla temelli terk etmem. Buna en güzel örnek GEDZA 'dır. Zamanında çok yoğun işlemler yaptım ama orada da benzer şekilde aldın/sattın olayları oldu, birileri gelip tahtada esti gürledi, sonra da arkasına bakmadan gitti. O olaylardan bir daha o sayfada yazmadım. Hâlâ da yazmıyorum; şu anda sayfada yazan kimse yok. Oysa ben GEDZA 'larımı her dâim arttırarak tutuyorum. PKART 'ta aynı şekilde. Asla tamamen sıfırlanmaz. Bitse bile yerine mutlaka düştükçe koyarım. Eğer beklediğimden çok aşırı prim yaptı ise, ancak o zaman bitme noktasına gelir. Sağolsun tahtacılar buna hiçbir zaman izin vermiyorlar...!!!

- Şu anki süreç gayet normal. Piyasada hiç kimse ne olacağını bilmiyor. Yarın bir bakmışsınız savaş ortamı olmuş, bir bakmışınız barış ortamı olmuş. Fakat şu anda siyasiler başta olmak üzere herkes piyasası geriyor. Aldığım bazı duyumlara göre de tahtacılar tahtalarını devredip gidiyorlar. Bazı tahtacıların işine de son verilmiş durumda. Bazıları öyle çok para kazandılar ki; kaçma yolunu seçtiler, çünkü artık ayyuka çıktı olaylar. Bazıları ise başarısız oldukları için tahtanın gerçek sahipleri tarafından kovuldular...!!!

- Daha önce de dediğim gibi 5 Kasım ABD seçimlerine kadar bu şekilde devam eder gideriz. Ancak o tarihten sonra tarih yeniden yazılacağı için ne olacaksa ondan sonra olacaktır...

- Unutulmaması gereken bir diğer gerçek ise; hiçbir tahtacı, patrona rağmen (patronu karşısına alarak) hiçbir şey yapamaz. Patron her zaman olayların içindedir. O istemeden hiçbir şey yapamazsınız. Sürekli kötü bilanço yayınlayarak güzelim şirketi yerlerde süründürebilirler. Sonra bir bakmışsın batmış dediğin şirket en parlak dönemlerini yaşıyor... örnek EMNIS... 0.8 'den 500 'leri gördü...!!!

- O nedenle PKART için de benzer şeyleri söyleyebiliriz. Belki thejakalav. patrona rağmen bir şeyler yapmak istedi ama sonu hiç de iyi olmadı. Takastaki görüntüye göre elindekileri satıp gitti. Gerçeğini ise kendisi açıklamadığı sürece bilemeyiz... Ben tamamen gideceğini düşünmüyorum. "Küçük bir miktar ile de olsa her zaman elinde bulunduracaktır" diye düşünüyorum...

Sadece PKART değil, birçok hisse şu anda sıkıntılı günler yaşıyor. Buradaki sıkıntı ise uzun zamandır devam etmesinde. Hisseler dönem dönem çöker, dönem dönem primlenir. Bu bâzen yıllar sürer. Eğer yatırımcı isek bize düşen; yıllar sürse de sabretmek ama primlendiği zaman da gereğini yapmaktır. Herkesin PKART için en az 300-350 beklediğini biliyorum. Ben daha fazlasını beklesem de, bir kısım malı primlendiği dönem boyunca elimden çıkarttım. Görüldüğü gibi 300 beklerken, 128 'den döndü... Belki 150 olsaydı, çok aşırı şiştiğini düşündüğüm için beni bile sıfıra yaklaştırabilirdi...!!! Bu da demek oluyor ki; ben hepsini satmadığım gibi düşerken de düşmesin diye, yeri geldiğinde her zaman kritik yerlerde desteğimi atıyorum...

Genel anlamda şunu belirtmek isterim. Benim nazarımda endeksler ve hisseler dip seviyelerini gördüler. Hisseler ufak tefek toparlanmalarla 4 Kasım 'a girecekler. Seçim sonucuna bağlı olarak yeniden bir planlama ve döngü başlayacaktır. Döngüye ve şekline ancak o zamandan sonra karar verilecektir. Artık savaşlar döngüsü yaşıyoruz. 1929 büyük buhranın 100. yıldönümünden önce, tıpkı 1929 yılındaki gibi coşkulu zirvelerde olabiliriz, olmalıyız. O nedenle ben şu an için büyük bir sıkıntı görmüyorum. Zaten 2028 yılında bizde de seçim olacağını düşünürsek olaylar üst üste çakışma gösteriyor.

İhtiyacı olan, usanan, sıkılan her zaman satacaktır. İhtiyaç olduğunda ben de satabilirim. Şu anda ne desem yalan olur. Şimdilik satmayı düşünmediğim gibi, imkan ölçüsünde ileride alma planlarım da var. Gelecek ne gösterecek bilemeyiz. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir...!!! İllâ düşük fiyatlardan alacağım diye bir durum da yok. Yeri gelir 100 üstünde bile alırım. Bu tamamen o anki şartlara bağlı bir durum. Şu anda ben de bekleme dönemindeyim. Piyasalar önce bir otursun, sonrasına sonra bakarız...

Foruma her zaman katılamıyorum. Yeri gelmişken uzun uzun yazıp akıldaki sorulara elimden geldiğince kendi penceremden cevap yazmak istedim. Şu an ben de bekliyorum. Şartlar olgunlaşsın, neler olacak bir görelim. Ondan sonra forumda da daha aktif olabilirim; hissede de...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3. Teşekkürler sayın TA foruma güzel bi ses oldu saygılar

4.  Alıntı Originally Posted by Cemal190757 Yazıyı Oku
    Eski reh şimdiki trader dostum nasılsın sagligin nasil her sey gönlünden gectigi gibi olsun.
    sağolun cemal bey iyiyim....forumda pek yazmasamda gedza pkart ortaklığımız devam ediyor...benim satmak gibi en ufak fikrim yok....pkart gedza durdo bana yatırımcı olmayı öğretti....elimde 11 tane hisse var hepsini çok uzun zamandır tutuyorum şuan hepsi kötü durumda ama iyi zamanlarda hepsinin durumunu gördüm en beğenmediğim pkart en iyi hisse oldu...sizinde herşey gönlünüzce olsun cemal bey...

5. Domuz eti satıyor sanki

6. Ya son bir igne bırakıp donecegiz yada yeni diplere yelken acacagiz en gec haftaya belli olur.
    .

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Bu diplerin sonu gelmez forumdaki en uzman kişi olan sayın TA nın bile tahminlerini havada bırakan ruh hastası bi tahtacı var ne yapsa abes karşılamamak lazım dönse tavana gitse şaşırılmaz tabana otursa şaşırılmaz stoplularımı patlatıyor mal mı basıyor anlayabilene helal olsun

8.  Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Bu diplerin sonu gelmez forumdaki en uzman kişi olan sayın TA nın bile tahminlerini havada bırakan ruh hastası bi tahtacı var ne yapsa abes karşılamamak lazım dönse tavana gitse şaşırılmaz tabana otursa şaşırılmaz stoplularımı patlatıyor mal mı basıyor anlayabilene helal olsun
    Tahtacı sn. T/A nın üstüne oynuyor!
    Her defasında aynı şey oluyor.
    Sn. T/A yı haksız çıkartmak için ne gerekiyorsa yapılıyor!
    Bu tahtanın denge unsuru sn. T/A dır.
    Onu da kaybedersek, tahta tamamen dış güçlerin eline geçer!
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

Sayfa 137/213 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •