Sayfa 829/885 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 6,625 - 6,632 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. hisse ne kadar kelepir olursa olsun tecrübeyle sabit endeks iyi olmadığı müddetçe çok bekletir hatta geride gelir hisseler 56 dan 26 lara geldi hem yarıladı hemde enflasyona yenilmiş olduk oysa parasını mevduta altına vb. ticari mal gayrı menkul alan 9 ayda %45 getiri sagladı tüm hisseler için geçerli bu.. en zirveden alan ky brksn %300 yapması lazım.. Borsa boğa piyasasında aldıgınız her hissede kazanç mümkündü şimdi hisse seçiminin yanı sıra enflasyona yenilmemekte gerekli.. %100 de borsaya gömülmek mantıklı degil. ytd.

2. Belli belli şirketin hedefleri olduğu belli. 10tllere gelecek utanmasa

3.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    hisse ne kadar kelepir olursa olsun tecrübeyle sabit endeks iyi olmadığı müddetçe çok bekletir hatta geride gelir hisseler 56 dan 26 lara geldi hem yarıladı hemde enflasyona yenilmiş olduk oysa parasını mevduta altına vb. ticari mal gayrı menkul alan 9 ayda %45 getiri sagladı tüm hisseler için geçerli bu.. en zirveden alan ky brksn %300 yapması lazım.. Borsa boğa piyasasında aldıgınız her hissede kazanç mümkündü şimdi hisse seçiminin yanı sıra enflasyona yenilmemekte gerekli.. %100 de borsaya gömülmek mantıklı degil. ytd.
    doğru söylüyorsun dostum...bazen sermayenin bir kısmını borsa dışına çıkarmak gerekiyor...doğrusu ben bunu mart aylarında yaparken bir yandan da pişmandım...ama bu gün bunu yaptığıma seviniyorum...yoksa o sermayem de eriyecekti...buda bize tecrübe olsun...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. milletin aklıyla alay ediyor yine malum zat ula ocak şubat martta da faiz oranı yüzde 45-50 idi ne zırvalıyorsun hala yok faiz belası yok mevsimsel bilmem ne siz aklınızı kiraya vermiş olabilirsiniz ama herkes düşünüyor öyle hareket ediyor

yine zart zurt hikayeler yükleniyor genel kurula katılanlara sorun falan nerden bileceğim yalan olmadığını kaldı ki amatörce cümlelerden anlaşılıyor ki patronda iş yok byd ayağımıza gelecek falan hayal ürünü de olabilir bu cümleler malum kesmin akıl sağlığı yerinde değil çünkü

özetle değil byd ye mercedese audiye ürün satsa uzaya roket atsa şirkette vizyon olmadıktan sonra boş kap atacak yatırımcı çekecek sen nesin ki gizli tutup yada böyle yalan haberlerle masal anlattırıyorsun millete kap yoksa böyle madara ederler rakamlarla geh bili bili 22-23 bandına hadi

ne oldu maliyetler eridi mi karlar eggüb berkosanlar

5. bunları söyleyeceğine genel kurula katılanlardan bilgi almaya çalış...ben sana konuşulanları söylüyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. insan biraz düşünür diyeceğimde kapasite meselesi şirket kap atmadıkça hepsi böyle sohbette kalır genel kurula katılıp bunları soranlar diyelim ki gerçekten böyle konuştu neden kap atmıyorsunuz diyemiyor mu ? yoksa dinlemek daha mı kolay geliyor

yine cümlelerin içinden cımbızla çekip alıyorsun ocak şubat martta ki faizlerde 45-50 idi onlara cevap veremezsin çünkü rastgele yazıyorsun hadi kendinizi kandırıyorsunuz milletin gazını alacam diye komik duruma düşmeyin yazık hala inanan vardır belki de

kağıt operasyon yedi 6 aydır anlatılan masal bilanço iyi borsada yok böyle kar açıklayan şirket falan bi 6 ay daha beklersiniz

ne demiştik endekse kafa tutan kaybetmeye mahkumdur !!! kulağınıza küpe olsun böyle masal dinlemeyin

7. Çok büyük short pozisyon açıp bist i aşağı çeken kurum belli. SPK ne iş yapar. Küçük spekülatörlere öyle ceza keser ancak. Borsanın altını üstüne getiren kurumu ise görmezden gelir.
    Bence burada birbirinizi kıracağınıza büyük resme odaklanın. Bi tek Berkosan zirveden yüzde 50 erimedi. Bist 50 dışı çoğu hisse bu durumda. Bunun nedenleri var. Evet faiz yüksek falan. Ancak özellikle bu düşüşten büyük kazanç sağlayan belli. Bu kurumda kimlerin işlem açtığı da belli. Neden acaba kimse ağzını açamıyor bu konuda. Sanırım dokunulamaz konumda bunlar. Maalesef hisselerde herkes birbirini kırıyor. Esas shorttan olağanüstü para kazananlar bütün hisselerdeki herkese gülüyorlar şu an. Bazı spekülatörler de çok terste kaldılar. Tıkanmış durumdalar. Bu düşüşte emeği olanlar çok kişinin ahını aldılar. Kazandıkları para onlara hayır etmeyecek.

8.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Çok büyük short pozisyon açıp bist i aşağı çeken kurum belli. SPK ne iş yapar. Küçük spekülatörlere öyle ceza keser ancak. Borsanın altını üstüne getiren kurumu ise görmezden gelir.
    Bence burada birbirinizi kıracağınıza büyük resme odaklanın. Bi tek Berkosan zirveden yüzde 50 erimedi. Bist 50 dışı çoğu hisse bu durumda. Bunun nedenleri var. Evet faiz yüksek falan. Ancak özellikle bu düşüşten büyük kazanç sağlayan belli. Bu kurumda kimlerin işlem açtığı da belli. Neden acaba kimse ağzını açamıyor bu konuda. Sanırım dokunulamaz konumda bunlar. Maalesef hisselerde herkes birbirini kırıyor. Esas shorttan olağanüstü para kazananlar bütün hisselerdeki herkese gülüyorlar şu an. Bazı spekülatörler de çok terste kaldılar. Tıkanmış durumdalar. Bu düşüşte emeği olanlar çok kişinin ahını aldılar. Kazandıkları para onlara hayır etmeyecek.
    meselenin kökünde borsanın genelinde olan bir sıkıntı olduğunu her akıl sahibi zaten görüyor...ama aklı olmayana ne anlatırsa anlat anlamaz...akılsız adam görmediği bilmediği bir şehir hakkında 50 yıllık ömrü o şehirde geçen biri ile en lüks yer neresi diye tartışmaya da girebilir...yine gitmediği bilmediği ve hiç bir yerden de duyum almadığı toplantılar hakkında ,girip bilenler ile çok hararetli tartışmalara da girebilir...

Sayfa 829/885 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •