Sayfa 837/882 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,689 - 6,696 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. höstadın biri avrupada resesyon bitti mi diyordu geçen aylarda buyrun almanyanın resesyona girmesi bekleniyor

kimsenin birşey bilmediği yerde bir kişi herşeyi bilebilir diyaloğu aklıma geliyor bi tarafımızla gülüyoruz böyle analistlere ya pandemi dönemi para kazanan kendini analizci temelci vs vs sandı piyasa aklınızı başınıza getirir umarım

2.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    olm gazlamayın diye peşinizdeyiz kaç kere söylemek lazım bilmiyorum kimde para var kimde yok bilemezsin biz 5 ortak tahta sürüyoruz mesela kimseye de pazarlamadık şu endekste zirve tazeleye tazeleye gidiyoruz sen ömründe bu kadar para gördün mü acaba keklik seni kınalı keklik

sen 5 koyun güdemezsin kalkıp hisseyi mi yukarı süreceksin.... hangisiymiş bu biz de öğrenelim....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    höstadın biri avrupada resesyon bitti mi diyordu geçen aylarda buyrun almanyanın resesyona girmesi bekleniyor

kimsenin birşey bilmediği yerde bir kişi herşeyi bilebilir diyaloğu aklıma geliyor bi tarafımızla gülüyoruz böyle analistlere ya pandemi dönemi para kazanan kendini analizci temelci vs vs sandı piyasa aklınızı başınıza getirir umarım
    grafik 3. çeyrekten sonra düzenli toparlanma gösteriyor 2025 için.gri bölgede resesyon başlangıç ve bitişi gösteriyor.bundan önceki höstad yorumu kiminse daha doğru duruyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Filip Yazıyı Oku
    grafik 3. çeyrekten sonra düzenli toparlanma gösteriyor 2025 için.gri bölgede resesyon başlangıç ve bitişi gösteriyor.bundan önceki höstad yorumu kiminse daha doğru duruyor.
    Berkosan yönetimi geri alım yapmaz kağıdı toparlayacak kapta atmaz ne zamanki mallanirlar sonrasında asparagas bir kap atar kağıdı yükseltip satarlar sonrasında attıkları kap haberini şartlar uygun değil deyip iptal edip tekrardan düşürürler hep böyle olmustur yatırımcılar onlar için hiçbir önem arz etmeyen gereksizlerdir.boylesine karekter yoksunu bir yönetime sahip bir şirkettir berkosan bazilarida buralara yönetimi öven sözler yaziyor .duzuldukleri az gelmiş galiba

5. Bitirdi kendini.

6. borsada hissesi olan herkes kahr oldu...yirmi yılda bir olabilecek olayların hepsi bir anda gerçekleşti...umarım artık dipleri görmüşüzdür...moral bozmak yok...yola devam....daha önce de söylemiştim bundan kötüsünü 2008 yılındaki mortgate krizinde görmüştüm...buda elbet geçecek...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by Filip Yazıyı Oku
    dostum zaten avrupa ve amerika ilk faizlerini indirdiler...sıra bizim merkez bankamızda...ben en geç aralık ayı toplantısında bizden de bir faiz indirimi bekliyorum...bazı uzmanlar bu ay içinde de en azından 0,25 baz puanlık bir düşüş bekliyor....olursa ?? borsamız için güzel bir işaret olacak...yüksek faiz piyasayı resmen öldürdü....enflasyon muhasebesinin de olumsuz etkisi ile borsa şirketleri çok kötü bilançolar açıklıyorlar...buda borsanın üzerinde son 20 yılın en kötü baskısını yarattı...

bizde de faizlerin düşmesi ile vede yılbaşından sonra enflasyon muhasebesinin bitmesi ile normale dönmeye başlayacağız...

8. yükselmeyen kur ülkemizi diğer ülkelere göre pahalı hale getiriyor...bu politikadan muhakak dönmek lazım...bir de kur korumalı mevduat (KKM) bitmeli...şimdiki hükümet bunu bitirmeye çalışıyor...biterse oradan da piyasalara güzel bir nakit akışı başlar...kurun yükselmesi berkosana adeta can suyu verecek..iyi olan bilançolar daha da iyi olacak...berkosan bu küçük sermayesi ile resmen level atlayacak...borsa fiyatı da eninde sonunda temelinin gösterdiği yere gidecektir...fiyat eninde sonunda temelinin gösterdiği yere gider....er veya geç...bilançolarda sıkıntı olmadığı sürece temel değerlere önem veren yatırımcıların içi rahat olacaktır...

bu arada istanbulun bazı semtlerinde kentsel dönüşümün başladığı söyleniyor...bazı çalışmalar görülmeye başlanmış....berkosan için çok önemli bir faktör ....beklemeye devam...
    Son düzenleme : keko; 23-10-2024 saat: 09:53.

Sayfa 837/882 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •