Sayfa 146/197 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196 ... SonSon
Arama sonucu : 1576 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Hissenin içindeki yatırımcılar olarak elimizden şikayetten başka bir şey gelmiyor şirketin yaptığı da çok sürdürülebilir değil yalancının mumu da yatsıya kadar yanar denmiş mızrak çuvala sığmayacak gün gelecek ciddi cirolar gelmeye başlayacak geliyorda yani bu kadar düşük kar oranları bu kar oranları %12 %15'lere çıkması lazım belki yüzde 25-30 kâr ediyorlar oyalansınlar bir süre daha devletle uğraşıp duracaklar bu iş böyle gittiği sürece bakalım

2. Dünya değişiyor değişmeyen tek şey pkart.
    "Bir güç var ve o güç olmazları en olmazcılarla olduruyor."
    Dünün Meclis grup toplantılarına bakınız(!!!)

3. Sn.T/A takasa bakabilirseniz daha iyi olur bizim için . Elimde sende gibi birsey olmus.

Alıntı Originally Posted by KralArthur Yazıyı Oku
    Sn.T/A takasa bakabilirseniz daha iyi olur bizim için . Elimde sende gibi birsey olmus.
    Emin misiniz...???

Ben ne zaman yazsam sonu hiç iyi olmuyor...!!!

Kesin eminseniz yazayım. Yoksa, bırakın böyle kalsın daha iyi...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Emin misiniz...???

Ben ne zaman yazsam sonu hiç iyi olmuyor...!!!

Kesin eminseniz yazayım. Yoksa, bırakın böyle kalsın daha iyi...
    Olacak olsun sn T/A siz yazın.

6. Takasta citibank 4-5 aydır topladığı 700.000 lotu bofa ya virmanlanış takasta bofada görünüyor zaten herkes görüyor bu kurumlardaki kişinin aynı kişi olduğunu niye böyle bir şey yapıyorsa tahtada kendinden başkada doğru dürüst işlem yapan kimse yok kendin çal kendin oyna

7.  Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Takasta citibank 4-5 aydır topladığı 700.000 lotu bofa ya virmanlanış takasta bofada görünüyor zaten herkes görüyor bu kurumlardaki kişinin aynı kişi olduğunu niye böyle bir şey yapıyorsa tahtada kendinden başkada doğru dürüst işlem yapan kimse yok kendin çal kendin oyna
    Yabancı oran -6 ile yine 31 kusure düşmüş virmanla. biseyler dönüyor ama hayırlısı bakalm 31-38 arasi dönüp dolaşıyor foyatlamaya çok bir etkisi olmuyor...

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Bu kağıtta dönen işlere benim kafam basmıyor

Sayfa 146/197 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •