Sayfa 839/882 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by vurdugololdu Yazıyı Oku
    yazdığından anlaşılan bu keko kardeş tahtacı takımında yani
    dostum sen forumun tamamını okumadığın için gerçekleri tam olarak bilmiyorsun..ben geçmişte 19 tl den beri yorum yapan ve maliyeti 21,31 olan biriydim...sonradan 36 ...47...42...ve son olarak da 26,35 ten takviye yapan biriyim...ben tek lot satmadım...ama şu hissedarx denilen kişi 50 nin üzerinden 300 bin lot (kendi söylemesine göre ) satıp tahtayı bozanların başında geliyor...bana da seni kullandım diyor...

sen yanlış kişiye tahtacının adamı diyorsun...geçmişi iyi oku....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by vurdugololdu Yazıyı Oku
    ky düşen hisselere ilgi göstermez...hele ki düşen kağıdı hiç almaz...nedense üyelik yeni almışsın ve alır almaz da üç tane mesajını berkosana yapmışsın...yaptığın yorumların ilki beni eleştirmek olmuş...

kim ne derse desin sen agresif yatırımcısın... biliyorsun seni savcılığa şikayet etmiştim...savcılık senin her şeyini ortaya çıkaracak sen merak etme...IP adresin bu sayfada..bir yere kayıp olmaz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by vurdugololdu Yazıyı Oku
    Yok, tahtacı takımından değil bu net...Olumsuz gelişmelere ve olağanüstü kötü konjonktüre rağmen hisseyi güzellemeye devam ederek tahtacının mal çıkmasına neden olan ve başta ben olmak üzere bütün suçu başkalarına yıkmaya çalışan bir zavallı...Biz ekipçe girer malı rahatlıkla yukarı süreriz zannedip tahtacılık oynamaya çalıştılar ve boyunun ölçüsünü aldılar...Bir ara "bak kapanışta ne yapıyorum" diye hava atıyorlardı...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. Bu hisse 300 e çıksa. Sonra 200 e düşse. Yine herkes patrona , tahtacıya atar tutar. Yani doğru hisseyi doğru yerden almak çok önemli. Ben kendi adıma söyleyeyim doğru hisseyi genelde bulurum ancak alım ve satım bölgesini tam tutturamadığım için iyi kar edemem veya zarar ederim genelde. Kademeli olarak aldığım halde böyle oluyor. Çünkü bizler alım yaptığımızda robotlar aşağı basıyor. Bize bıktırıp sattırıncaya kadar böyle gidiyor. Tahtacı belirlediği oranda hisseyi topladığı zaman yukarı sürebiliyor. Veya işler yolunda gitmeyip o da bırakabiliyor hisseyi. Yıllarca sürünebiliyor hisse. Burada bizlerin yapabileceği tek şey var. Kendimize göre uygun bölgeden alım yapıp çok uzun süre elimizde tutmak. Bunun haricinde kazanmak çok zor. Burada birbirinizin moralini bozmayın. Olmadık yerden almış olabilirsiniz. Ancak buradaki olumsuz konuşmalardan etkilenip olmadık yerden de sattırmayın…

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Yok, tahtacı takımından değil bu net...Olumsuz gelişmelere ve olağanüstü kötü konjonktüre rağmen hisseyi güzellemeye devam ederek tahtacının mal çıkmasına neden olan ve başta ben olmak üzere bütün suçu başkalarına yıkmaya çalışan bir zavallı...Biz ekipçe girer malı rahatlıkla yukarı süreriz zannedip tahtacılık oynamaya çalıştılar ve boyunun ölçüsünü aldılar...Bir ara "bak kapanışta ne yapıyorum" diye hava atıyorlardı...
    kötü konjöktüre rağmen bak sanfm, turex,pltur ,safkar gibi hisseler yukarı gittiler...eğer hisseniz iyi ise bazen hiç bir şey engel olamıyor...geçmişte bu durumu çok yaşadım...doğrusunu söylemek gerekirse berkosanda da aynı şeyi yaşayacağıma inanıyordum...çünkü temel yapısı çok iyidir berkosanın...büyümeye devam ediyor...

bu sefer beklediklerim olmadı bunun için çok üzgünüm ...ama olmadı diye bu hisse kötüdür diyemem...ben hala bazı kişilerin kötü niyetinden dolayı buralara düştüğünü düşünüyorum...

yatırımcı dostlarım adına üzgünüm ama kendi adıma çok da üzgün değilim....çünkü bu ucuz gördüğüm fiyatlardan bana tekrardan alım fırsatı veriyor...

berkosana en bitirici ve en önemli darbeyi sen 50-55 aralıklarından sen vurdun...sen haklısın ..piyasa da seni haklı çıkardı...yapacak bir şey yok...istediğin kadar hava atabilirsin...kendinle gururlanabilirsin...geçmişte yaptığın gibi...

6. Ben, bugüne kadar senin aksine ne kendimi öven ne de şirketi kötüleyen bir paylaşım yapmadım...Sen yediğini içtiğini, altınlarını hatta müteahide verdiğin arsanı bile yazdın kimin ne umurundaysa...Ama hayasızca bana bulaşmaya devam, adamlar malı müritlerine kitledi sen gittin başka başka kağıtlarda kazandıklarınla geldin burada kahkahalar attın millet burada kan ağlarken...40 Tl altından ciddi alıcıyım demene rağmen oraya buraya gittin...

Tahtayı taşıyacak gücün yok, suçu başkalarına yıkma çabası...Çünkü yazdıklarının hepsi yalan...Madem b.k gibi paranız var asılın tahtaya 40 Tl neresi 25 Tl neresi...Senin maliyetin zaten oralar, dünya kadar zarardasın, göster kendini biraz...Buraya 200 milyonluk esktreler atan dostlarını çağır, alın götürün kağıdı size engel olan mı var ?
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Ben, bugüne kadar senin aksine ne kendimi öven ne de şirketi kötüleyen bir paylaşım yapmadım...Sen yediğini içtiğini, altınlarını hatta müteahide verdiğin arsanı bile yazdın kimin ne umurundaysa...Ama hayasızca bana bulaşmaya devam, adamlar malı müritlerine kitledi sen gittin başka başka kağıtlarda kazandıklarınla geldin burada kahkahalar attın millet burada kan ağlarken...40 Tl altından ciddi alıcıyım demene rağmen oraya buraya gittin...

Tahtayı taşıyacak gücün yok, suçu başkalarına yıkma çabası...Çünkü yazdıklarının hepsi yalan...Madem b.k gibi paranız var asılın tahtaya 40 Tl neresi 25 Tl neresi...Senin maliyetin zaten oralar, dünya kadar zarardasın, göster kendini biraz...Buraya 200 milyonluk esktreler atan dostlarını çağır, alın götürün kağıdı size engel olan mı var ?
    canım kardeşim bak akıllı adam işiyle, akılsız adam da kişiler ile uğraşır diyorlar...sen benimle uğraşma ,geçen haftalarda 25 ten asıl alışlarımı yapacam demiştin...bence sen buralardan alarak işinle uğraş...

8. yeni üye olanları niye kendize düşman görüyorsunuz kasımdan itibaren takibimde olan bir hisse normalde x ve tlgram tarafında bakarım ne diyor millet ne yazıyor diye ama buraya üye olma isteği uyandı gruplarda yazılanları gördükçe ilk günden beri küfür kıyamet kim haklı kim haksız konusuna girmiyorum ama sizde temiz değilsiniz bence x de çok berkosan etiketiyle yazdığınızı gördüm ve tlgram da o son yazışmayı görünce kararım net oldu artık kazanckapısı da gelsin söz hakkı alsın ortak hareket etmişsiniz sorana edene de benim gücüm yok tahta kaldırma yapma işini kzanckapısına sorun diyormuşsunuz ? aylardır yazmaktan bıkmadınız biraz uzaklaşın hisseden yakasından düşün bence

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ky düşen hisselere ilgi göstermez...hele ki düşen kağıdı hiç almaz...nedense üyelik yeni almışsın ve alır almaz da üç tane mesajını berkosana yapmışsın...yaptığın yorumların ilki beni eleştirmek olmuş...

kim ne derse desin sen agresif yatırımcısın... biliyorsun seni savcılığa şikayet etmiştim...savcılık senin her şeyini ortaya çıkaracak sen merak etme...IP adresin bu sayfada..bir yere kayıp olmaz...

Sayfa 839/882 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •