Sayfa 344/498 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444 ... SonSon
Arama sonucu : 3979 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    kıvranıp duruyor yukarı gitmek için.haftaya 40 üzerine atmasını bekliyorum 38.80-39.50 arası bir kaç defa al ver yaptım bu hafta bundan sonra 42.50 de yine vermeye başlarım.

faiz indirimi kasım olmazsa aralık olur kanımca.bu yıl içinde indirim yapmaları lazım doları biraz yukarı sürmeleri gerek.zira dolar seneyi 38 liradan kapatsa bile %10 artması lazım 2 ayda.

38 lira olsa asgari ücreti 22 bin lira yaparlarsa 600 dolara yakın bir asgari ücret olur ki bu işverenlerin hiç hoşuna gitmez.

dolayısı ile aralık büyük olasılık ama kasımda olursa da benim için süpriz olmayan bir indirim bekliyorum.dövizde hareket olur biraz da borsaya yansır.o gazla biz de 50 liralara yolcu oluruz inşallah

bunların hepsii fikir jimnastiği olup YTD diye de ekleyeyim
    şişe resesyona yatırımda yakalandı avrupa oto pazarı çin istilasında
    daha az üretim=daha az cam satışı
    yatırımlar tamamlanınca da düşük kko verimliliği azaltacak
    zaten gerekli fiyatlamayı yapmış fiyat olarak 2 sene önceye dönmüş
    trump kazanırsa parasal genişleme ile marjları bir miktar toparlayabilir

2. Mum ışığında çok zaman gecirdigim yıllar oldu bununla. Alıştık vesselam.

Ne demiş harika Avcı

senle açsamda gözümü,
    yoktu bu aşkın çözümü,
    zaman avutur gönlümü, hasretinle alışırım..
    https://youtu.be/wtD7L4S-y1w

3. Tarık arkadaşın dediği gibi durumlar, hazmetme safhasi bitse bile bunun dönüşü öyle hemen hızlı olmayabilir.. aheste aheste.. ytd

4. https://youtu.be/e3KbP9uMp2w?si=D9U8n7FtgoaBaQ2h
    Atatürk çocuklarıyız 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

5. Sessizlik var.. ytd

6. Yine endeks eski mod'a girdi. Yükselirken bankacılar 3 diğerleri 1 oldu. Düşerken tam tersi bazen kafa kafaya.. ytd

7. Dolar grafiği, yabancı olsaydı buralarda olur muydu.
    [IMG][/IMG]
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    şişe resesyona yatırımda yakalandı avrupa oto pazarı çin istilasında
    daha az üretim=daha az cam satışı
    yatırımlar tamamlanınca da düşük kko verimliliği azaltacak
    zaten gerekli fiyatlamayı yapmış fiyat olarak 2 sene önceye dönmüş
    trump kazanırsa parasal genişleme ile marjları bir miktar toparlayabilir
    hissenin bilanço büyüme karlılık rakamları ile fiyatı arasında anlamlı bir ilişki yok.o sebeple avrupa oto pazarı ya da yatırımda yakalanmasının şu anki fiyata etkisinin olduğunu düşünmüyorum.

bu görüşümü neye dayandırıyorum peki? bu şirket 15 yıl önce de 1 dolar değil miydi?ilgili bir arkadaş 15 yıldır yapılan tamamlanan yatırımların kapasite artışlarının edinilen şirketlerin artan ciroların falan muhasebesini yapar buraya koyarsa seviniriz.

zira 15 yıl önce 1 dolar eden şirket anadolu trakya paşabahçe denizli yi yutup üzerine dünya kadar yatırım yapıp cirosunu katlayıp hala 1 dolar olmayı başarabiliyor ise bunu kısa vadeli küresel krizler ya da ekonomik değişimler ile açıklayamayız.

bundan sebep ile amerika yatırımı bitince şişenin uçup kaçacağını hayal edenler büyük sükut-u hayale uğrayabilirler.

Sayfa 344/498 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •