Sayfa 296/1000 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: Viop LX

perşembe gününne kadar gümüş ons satış yönlü olacak diye tahmin ediyorum... ytd. bu şahsi görüşümdür...

2. yarım günlerde tahta sürmek daha kolaydır. ona rağmen tavanlatılan tahta çok az.

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    büyük ralli 3 yıl önce bugün onay alıp başlamıştı. kasımın ilk haftası full mala dalmıştım.

hey gidi günler hey
    büyük ralliler son çeyrekte başlar patron ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    büyük ralli 3 yıl önce bugün onay alıp başlamıştı. kasımın ilk haftası full mala dalmıştım.

hey gidi günler hey
    Vallahi helal olsun o ralliye en baştan dahil olabilenlere. Ben faiz TCMB faiz indirimlerinin enflasyonu uçuracağını ve menkul gayri menkul varlıklarda ralliye neden olacağını anlayamamıştım. Şimdi de benzer zorluklarım var önümüzdeki 6 ay - 1 yıl nasıl gider benim açımdan kestirmek zor. O yüzden en iyisi fiyat hareketlerini izlemek ve trende katılmak galiba. Bazen de kenarda oturmayı bilmek.
    Kısa vadeli Trade yapıp para kazananları tebrik ederim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    valla bu bilançolarla çok iyi dayanıyor endeks. neyi hesap ederek kime satacağını hesap ederek bu fiyata getirilmiş bazı hisseler enteresan. bknz. arçelik bilanço 6 milyar tl zarar.

6. Alphan Manas
    @alphanmanas
    USAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit uçakların radar izlerini anlatıyor. "F-16'lar F-35'den daha iyi" diyenler iyi dinlensin. "Kaan'ın radar izi düşük olacak" diyor ama oraya koyacağın motora bağlı. Şu anda ABD'nin (sadece prototip üretimi için) verdiği F110 motorları radarlar tarafından rahatlıkla tespit ediliyor. Ama F-35 uçaklarının kullandığı F135 motorlarının giriş kanalları, radar dalgalarının doğrudan motor fanına ulaşmasını önleyen 'S' şeklinde kanal tasarımına sahipler ve egzozları da radar izini azaltmak için tasarlandılar.

Buraya kadar her şey iyi. Ama Prof. Akşit konuşmasının sonunda alenen YALAN SÖYLÜYOR. Diyor ki "Amerikalıların bize niye F-35 satmadıklarını anladınız mı şimdi?" Beyefendinin bize niye F-35 satılmadığını abilerine sorması lazım. F-35 programında o uçaklara Türkiye'de birçok firma uçak parçası üretirken, satın aldığın 2 tane F-35 için pilotların eğitim almışken ve uçaklar Türkiye'ye teslim edilmek üzere ABD'de hangarda beklerken, sen Ruslardan gidip S-400 hava savunma sistemi alırsan sonucu bu oluyor.

Kaan'ı bitirsek bile Aselsan'ın geliştirdiği MURAD AESA radarı takılacak. Bunların da etkili menzili 80 km civarında. F-35 uçaklarında kullanılan AN/APG-81 AESA radarının etkili menzili ise 250 kilometreye ulaşabiliyor. Yani Yunan F-35'ini havada bizim F-16'mızın görme şansı yok. Çünkü Yunan F-35'i bizim F-16'mıza füzeyi kitleyip çoktan düşürmüş olacak.

Şimdi anladınız mı Uçak Gemisi yapma fikrimizin ne kadar saçma ve anlamsız olduğunu. Ayrıca hava savunması konusunda bu ülkenin ne kadar zavallı duruma düşürüldüğünü de umarım anlamışsınızdır.
    https://x.com/alphanmanas/status/1850755586842919084

kısavade ,

geldiğinde buna bakarsın hafta sonu bunu anlatmaya çalıştım.Uçaktaki durumumuz bu putin elimizden neler aldı kimsenin farkında değil elindeki uçakların ömrü en fazla 5-6 sene kaldı .

İsrail İrana saldırıyor 2000 km geliyor uçaklarla işlerinde f35 de var söylenen yerlere bombayı bırakıp gidiyor.
    ABD ben yokum diyor bu operasyonun içinde hikaye 2000 km geliyorsa havadaki her hamlede oda oyunda o sistemi yönetecek alt yapı sadece onda var
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7. Şimşek spor ve V.F günü al gülüm ver gülümle döndürdü.
    hadi iyi tatiller bize gerçek oyuncular gerekli .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Alphan Manas
    @alphanmanas
    USAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit uçakların radar izlerini anlatıyor. "F-16'lar F-35'den daha iyi" diyenler iyi dinlensin. "Kaan'ın radar izi düşük olacak" diyor ama oraya koyacağın motora bağlı. Şu anda ABD'nin (sadece prototip üretimi için) verdiği F110 motorları radarlar tarafından rahatlıkla tespit ediliyor. Ama F-35 uçaklarının kullandığı F135 motorlarının giriş kanalları, radar dalgalarının doğrudan motor fanına ulaşmasını önleyen 'S' şeklinde kanal tasarımına sahipler ve egzozları da radar izini azaltmak için tasarlandılar.

Buraya kadar her şey iyi. Ama Prof. Akşit konuşmasının sonunda alenen YALAN SÖYLÜYOR. Diyor ki "Amerikalıların bize niye F-35 satmadıklarını anladınız mı şimdi?" Beyefendinin bize niye F-35 satılmadığını abilerine sorması lazım. F-35 programında o uçaklara Türkiye'de birçok firma uçak parçası üretirken, satın aldığın 2 tane F-35 için pilotların eğitim almışken ve uçaklar Türkiye'ye teslim edilmek üzere ABD'de hangarda beklerken, sen Ruslardan gidip S-400 hava savunma sistemi alırsan sonucu bu oluyor.

Kaan'ı bitirsek bile Aselsan'ın geliştirdiği MURAD AESA radarı takılacak. Bunların da etkili menzili 80 km civarında. F-35 uçaklarında kullanılan AN/APG-81 AESA radarının etkili menzili ise 250 kilometreye ulaşabiliyor. Yani Yunan F-35'ini havada bizim F-16'mızın görme şansı yok. Çünkü Yunan F-35'i bizim F-16'mıza füzeyi kitleyip çoktan düşürmüş olacak.

Şimdi anladınız mı Uçak Gemisi yapma fikrimizin ne kadar saçma ve anlamsız olduğunu. Ayrıca hava savunması konusunda bu ülkenin ne kadar zavallı duruma düşürüldüğünü de umarım anlamışsınızdır.
    https://x.com/alphanmanas/status/1850755586842919084

kısavade ,

geldiğinde buna bakarsın hafta sonu bunu anlatmaya çalıştım.Uçaktaki durumumuz bu putin elimizden neler aldı kimsenin farkında değil elindeki uçakların ömrü en fazla 5-6 sene kaldı .

İsrail İrana saldırıyor 2000 km geliyor uçaklarla işlerinde f35 de var söylenen yerlere bombayı bırakıp gidiyor.
    ABD ben yokum diyor bu operasyonun içinde hikaye 2000 km geliyorsa havadaki her hamlede oda oyunda o sistemi yönetecek alt yapı sadece onda var
    Baktım üstadım. Yerden göğe katılıyorum.
    Savunma sanayiinde yerli üretimi arttıralım. Kaç vakte bedel olursa olsun, kendi göbek bağımızı kesecek seviyeye de gelelim.
    Buna kimse itiraz etmez.
    Lakin bunların tasarımı, geliştirilmesi, üretimi, testi, sahada tecrübe edilmesi...

Mevcut durumda; bölgede aktif hava savunma sistemi olmayan, en modern uçağı 1974 yılında üretilmiş, hadi diyelim Block 50+ vb. revizyon geçirmiş olsun...
    Hava savunma ve muharebe gücü en zayıf ülkelerden biri haline geldik.

İşin daha da kötüsü konvansiyonel bir çatışmayı gerektirecek bir durum da kalmadı.
    Sınırlar delik-deşik, milyonlarca mülteci içinde kim bilir kaç gizli servisin, örgütün uyuyan hücreleri var.
    2-3 kişi paramotor ile uçup, gelip başkentimizde savunma sanayimizin en gözde firmasına baskın yapabiliyor.
    Netekim saçsız eski bir bakanımız ayakkabı numaralarına kadar biliyoruz diyordu.
    Sonradan açıklandı ki, ülkedeki mültecilerin bile nerede olduğunu bilmiyoruz.

Kara sınırlarımızın durumu herkesin malumu, hava savunma anlatıldığı gibi, iç güvenlik...
    Her zaman olduğu gibi işimiz Allah'a emanet.

EK: "Eskiler lafla peynir gemisi yürümez!" derlerdi.
    Bizde her şey hamasetle yürüyor.

EK2: FETÖ eliyle orduya çekilen operasyonların sonuçlarını da henüz görmemiş olabiliriz.
    En basitinden, Aselsan'ın yazılım baş mühendislerinden biri FETÖ'cü çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
    Kim bilir nerelerde hâlâ uyuyan hücreler, yerleştirilmiş trojan yazılımlar vb. var.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 296/1000 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •