Sayfa 378/436 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428 ... SonSon
Arama sonucu : 3488 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1. 16 mio lot ile 200 mio TL büyüklüğünde ortak satışı yapıldı.
    1 yılda 2 bedelli ile sermayesi 200 mio TL den 800 mioTL ye çıkarılan hissede neden böyle bir satış yapıldı?
    Devamı gelir mi?
    200 günlük hareketli ortalaması 14 TL olan hissenin kapanış fiyatı 9,31 TL ile çökmüş durumda.

2. alctl bugün tavan...bilanço çok güzel...karel berbat bilançolardan ne zaman kurtaracak allah bilir...çok güvendik ama şuana kadar hayal kırıklığı...grafik sağlam dönse umutlanacağız ama ortada birşey yok..bir ışık görebilsek umutlanacağız...saha expodan birşey çıkmadı herhalde anlaşma vs. ses yok..

3.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    alctl bugün tavan...bilanço çok güzel...karel berbat bilançolardan ne zaman kurtaracak allah bilir...çok güvendik ama şuana kadar hayal kırıklığı...grafik sağlam dönse umutlanacağız ama ortada birşey yok..bir ışık görebilsek umutlanacağız...saha expodan birşey çıkmadı herhalde anlaşma vs. ses yok..
    Alctl 2. tavan, Netas zararda olmasına rağmen tavan, bizde ortak satışı, artan borç, artan zarar nefes aldırmadı, yalandan da olsa bir tavan veya %5 bir tepki gelmeliydi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Alctl 2. tavan, Netas zararda olmasına rağmen tavan, bizde ortak satışı, artan borç, artan zarar nefes aldırmadı, yalandan da olsa bir tavan veya %5 bir tepki gelmeliydi.
    Baver hocam karelle tanıştığım 2020 yılı mayıs-haziran aylarında ardyz hissesiyle karel arasında gidip gelmiş kareli tercih etmiştim o yıllarda 12 tl ile pörtföyüme ekledim ardyz yi takip listeme karel dohol ortaklığına kadar kazandırdı…ardyz ise hatırladığım fiyat 7-8 tl civarı en fazla çıktığı yer 12-13 tl buralardan bir yıldan fazla oyalandı sonra geçen yıl 6-7lere kadar düşüp bir yıla yakın buralarda oyalandı sonra ne olduysa 6-7 lerden 65 tl lere 3-4 ay içerisinde çıktı temennim odurki karelinde buralarda 1 yıla yakın oyalanacağı ve sonrası yukarı yönlü ivmelenebileceği kanaatindeyim…tek endişem dohol ********i…

5.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Baver hocam karelle tanıştığım 2020 yılı mayıs-haziran aylarında ardyz hissesiyle karel arasında gidip gelmiş kareli tercih etmiştim o yıllarda 12 tl ile pörtföyüme ekledim ardyz yi takip listeme karel dohol ortaklığına kadar kazandırdı…ardyz ise hatırladığım fiyat 7-8 tl civarı en fazla çıktığı yer 12-13 tl buralardan bir yıldan fazla oyalandı sonra geçen yıl 6-7lere kadar düşüp bir yıla yakın buralarda oyalandı sonra ne olduysa 6-7 lerden 65 tl lere 3-4 ay içerisinde çıktı temennim odurki karelinde buralarda 1 yıla yakın oyalanacağı ve sonrası yukarı yönlü ivmelenebileceği kanaatindeyim…tek endişem dohol ********i…
    Sayın Marin, ben de epey senedir Karel'deyim ve de dediğiniz gibi bir dönem çok da iyi kazandırdı ve ne olduysa bu Doğan'dan sonra oldu, ben de Ardyz ve Karel, bazen de Alctl ile ilgileniyordum, Ardyz bedelli işi ile canımızı okudu sonra ilk atakta döküldük.
    Karel faaliyetleri ile çok iyi şirket, borç harç var buna daha önce de yazmıştık zaten, bedelliler çare olmadı bir türlü, yeni yatırımlar da borçla veya bedelli ile yapılınca katlandı, buna çözüm bulunur ve kar yazmaya başlayınca rahat yüzü görürüz ancak.

6. Yeter artık yahu, hissenin içinden geçtiniz, az bir nefes alsın artık, yaktın bizi Şakir abi, bir tek sana güvenmiştik, keşke Doğan'a geçince yokum deseydin.

[IMG][/IMG]

7.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Onu bunu bilmem bildiğim şey dohol CEO’su pic kurusunun son 1,5 yıllık açıklamalarına bakıldığı zaman karel yatırımcını dolandırdığını görebiliriz
    internete bir kaç tane bilanço analizine denk geldim izlediğim bütün analizi yapanların karelin hala fiyatının çok yüksek olduğunu bu fiyatlardan alınmayacağı olması gereken fiyatın 4 tl olduğunu söylüyolardı
    haklılar galiba zira 3 ayda 10 tl düştü 3 aydır sürekli düşüyor

8. Kareli bu ve daha yüksek fiyatlarda tutan sebep beklentilerin güçlü olması. DOHOL ayak oyunları bile yapsa bunu kullanacaktır.Soru ne zaman trenden inmeliyiz.

Sayfa 378/436 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •