Bilanço ne zaman bilen var mı
Bilanço ne zaman bilen var mı
Şişecam bilanço tarihi belli oldu
Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. (SISE) KAP'a yaptığı açıklama ile 2024 yılı 2. Çeyrek Finansal Sonuçlarını açıklama tarihini duyurdu.
16.08.2024 10:10:27
Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. 'den KAP'a yapılan açıklamada şu bilgi paylaşıldı:
"Şirketimiz 2024 yılı 2. çeyrek finansal sonuçlarının TMS 34 Ara dönem finansal raporlama standardı ile uyumlu olarak 29 Ağustos 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanması planlanmaktadır."
-----------------------------------
Yukarıdaki bilgiler 2. çeyrek bilanço açıklama tarihini kapsıyor...
3. çeyrek bilanço açıklama tarihi şirket tarafından henüz duruyulmadı...
Viop forumunda herifin biri Sise için 0.56 dolardan alıcı olurum bilgisini paylaşmış.... Mart 2020 pandemi başlangıcında bile 0.57 dolardan kapanış yapmış, son 55 ay içinde 0.60 dolar altında kapanışı bile yok... Mesajınızı okuyunca o gerginliğin üzerine anlık tebessüm ettim... Teşekkürler...
Keyfimi kaçırdı. Bir önceki mesajda 3. çeyrek bilanço açıklama tarihi herhangi bir yerde resmi olarak bulamadım sadece 2. çeyrek için şirketin 2 hafta öncesinde tarihi belirten kap haberini buldum...
Herif 0.56 dolar diyor... Hay Allahım ya...
Son düzenleme : Underground; 30-10-2024 saat: 22:49. Sebep: İfade değişikliği
Buraya ne muhasebeciler, ne kasparovlar, ne filozoflar geldi. Ama işin içinden çıkamadan tası tarağı toplayıp gittiler..
Bir çok ünlü düşünürde bu ve bunun gibi şirket hissedarlarından çıkmıştır!
Bunlardan bazılarını sayacak olursak mozasvki, humandrago, spencospetro, kastratdov!
Ytd
Her yere çöktüler, her yeri talan ettiler ama İŞ Grubuna dokunamadılar ya, acıları-yaraları büyük...
Ama bu devran bitecek, elbette bitecek, o zaman hesap-keser devri başlar...
Dolar demeyiniz insanın gözünde büyüyor 🤣
Hojam kendi keyfini kendin yaşayacaksın! Başkası senin keyfini kaçırmamıştır, senin sinyaller o hale getirmiştir yine seni!
Başka biri 2.5 dolara tekrar geri gelecek dese keyfin yerine gelir miydi? Bir de buradan bak durumlara 😊
gerçekte keyifin seni o durumlara sokmaz, piyasanın gidişatı, belirsizlik, güvensizlik, tedirginlik vs bir çok sebep seni huzursuzluğa öteler! Aslında inanmadığın şeylere bir çeşit çomak sokma da denilebilir..
beyine gönderilen sinyallerin oluşumu aslında, bir çeşit yusuflama şekildir🤣🤣🤣
16 Mart 2020 de 48 cent görülmüş ben 50 cent diye hatırlıyordum, temettüleri düşülmüş demek ki. Ytd
Yer İmleri