Sayfa 408/427 İlkİlk ... 308358398406407408409410418 ... SonSon
Arama sonucu : 3416 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

1. Bize ne elektrikli arabadan biz üretici değiliz ki distribütörüz.

Fabrika ne üretir, halk ne talep ederse onu getirir satarız.

2.  Alıntı Originally Posted by Sade Vatandaş Yazıyı Oku
    Bize ne elektrikli arabadan biz üretici değiliz ki distribütörüz.

Fabrika ne üretir, halk ne talep ederse onu getirir satarız.
    Kar marjı düşük demek istemiş.

3. Sayın Ereğlili, bu forumda görüşlerine değer verdiğim birkaç kişiden birisiniz. Uzun yıllar bu hisseden temettü aldım. Kendimi çok az sayıda insanın sahip olabileceği karlı bir iş yapan ve düzenli gelir getiren bir şirketin ortağı olarak görüyorum. Temettülerimi de hep fiziki altında tuttum portföyümü çesitlendirmek adına. Ancak hissenin ucuz kaldığı ve şu an yapacağım bir yatırımın bundan karlı olacağını düşünmediğimden alacağım yeni temettülerle hisse sayımı arttırmayı planlıyorum. Herhalde şirket kendini feshetse alacağımız rakam şu an ki fiyatlardan yüksek olur diye düşünüyorum. Sizin gelecek için yorumunuz nedir? İyi günler dilerim.

4. Ekim satışları Scania hariç:17651.

5.  Alıntı Originally Posted by memix Yazıyı Oku
    Sayın Ereğlili, bu forumda görüşlerine değer verdiğim birkaç kişiden birisiniz. Uzun yıllar bu hisseden temettü aldım. Kendimi çok az sayıda insanın sahip olabileceği karlı bir iş yapan ve düzenli gelir getiren bir şirketin ortağı olarak görüyorum. Temettülerimi de hep fiziki altında tuttum portföyümü çesitlendirmek adına. Ancak hissenin ucuz kaldığı ve şu an yapacağım bir yatırımın bundan karlı olacağını düşünmediğimden alacağım yeni temettülerle hisse sayımı arttırmayı planlıyorum. Herhalde şirket kendini feshetse alacağımız rakam şu an ki fiyatlardan yüksek olur diye düşünüyorum. Sizin gelecek için yorumunuz nedir? İyi günler dilerim.
    Şirket kendini niye fesh etsin ki ? Şirket para basıyor. Kim altın yumurtlayan tavuğu keser o ancak masallarda olur.

Bu kadar pimpirikli olmaya gerek yok.

6. Mesela yani sayın sade vatandaş

Sayfa 408/427 İlkİlk ... 308358398406407408409410418 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •