Sayfa 506/529 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516 ... SonSon
Arama sonucu : 4226 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    nakit hala çok kıymetli. benim 14 aydır mevduat faizi zararım milyonu geçti. 1milyar lotun faiz geliri de tahtacının sırtında %100 kazansa kurtarmaz. bunlar borsanın kitabını yazmış çocuklar vardır bi bildikleri. bugüne kadar bekleyenler bence borsadan para kazanmayı hakediyorlar. daha doğrusu en az tahtacı kadar hakediyoruz. tahtacının sırtından hiç inmedim. devam. 2025 sonuna kadar 100 bin lotum kalırsa onuda satmayacağım. hiç satmayacağım.
    adamlar operayonu çekti tepeden 5 yıllık mevduat faizini 3 ayda derdest etttiler..bekleme maliyetlerinide reaize ettiler..şu 300 milyon lotuda iteleyip bir tur daha dönerler...operasyon yemiş tahtada tek zarar eden tepelerden yapışan küçük ve orta tip yatırımcılar olur..özcesi şemsiye formasyonuna yakalandık ne yazıkki..

Msci Endeks ten çıkarmişlar....
    ne mutlu Türküm diyene....

Alıntı Originally Posted by cokcok Yazıyı Oku
    Msci Endeks ten çıkarmişlar....
    Yakında katılım endeksinden de atarlar.

cante dün de, bu günde milyon milyon işlem yaptı. buna, millete mal yediriyorlar diyen arkadaşlar var burada. gerçekten buna inanarak mı söylüyorsunuz. satanlar mal yediriyor anladıkta, daha öğlen olmadan 44 miyon lot işlem oldu. bunu alanlar hep keriz mi SİZE GÖRE? İŞİN GARİBİ ALANLARDA BELLİ.

5.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    cante dün de, bu günde milyon milyon işlem yaptı. buna, millete mal yediriyorlar diyen arkadaşlar var burada. gerçekten buna inanarak mı söylüyorsunuz. satanlar mal yediriyor anladıkta, daha öğlen olmadan 44 miyon lot işlem oldu. bunu alanlar hep keriz mi SİZE GÖRE? İŞİN GARİBİ ALANLARDA BELLİ.
    peki sizce olup biten nedir sn regal ?

Alıntı Originally Posted by derinlik Yazıyı Oku
    peki sizce olup biten nedir sn regal ?
    bu olan ilk defa olmuyor. bütün hisse senetlerinde yapılıyor.
    örnek GARAN 9,80 civarında idi, piyasada 12 TL ye çıkacağı üfürülüyordu.
    bende 2008 de 2,00TL den bu hisseye girmiş ve 5,40 tan çıkmıştım.
    çünkü 2008 den önce devamlı 1,67 den alıp 3,9 dan defalarca alıp satmıştım. son seferde garan 5,40 geçtikten sonra 2022 kadar bir daha inmedi. devamlı 6 tl 12 tl arasında her yıl al sat veriyordu.
    2022 de 9 dan aşağı döndü ve 6,50 ye kadar geldi. bende daldım yıllar sonra garan a girmiştim. söylenen şuydu. yabancı bankalardan çıkıyor artık bir daha gelir mi gelmezmi? işlem hacmine bakıyordum. milyonlarca lot şimdiki gibi satılıyordu. yabancı gidecek diye veriyordu. yerli de salak olduğu için alıyordu.3 ay sonra 12 ve ondan sonrada yukarı gitti.
    CANTE ye gelirsek. öldü bitti, malı yediriyorlar. salaklar alıyor.9 tane fon ve aracı krum 2,05 ten aldı 1,40 tan sattı. kesmedi şimdide. pay arttırdı borsada 140 tan 2 günde verdi.
    borsa bu mu. eğer öyle ise. ne bekşiyorsunuz burada di mi? 9 tane aracı kurum ve fon keriz mi diyelim şimdi.
    Şunu söylemeden geçmeyelim. eğer düzgün hissede isek. (her hisse için geçerli ) şimdi satmak tarihi bir yanılgı olur

Hareket ODAS’ta olacak gibi görünüyor.
    Bugün tavanı gösterdiler.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Hareket ODAS’ta olacak gibi görünüyor.
    Bugün tavanı gösterdiler.
    %6 çarptı bak. odas bu, bakalım cante neler yapacak
    6,44/6,08

Sayfa 506/529 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız